محمد نوید متقی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیار دیده شده است که در مواقع غیربحرانی و روزهای عادی از ظرفیت بالای داوطلبان بخوبی استفاده نمیشود و همین امر جدایی آنان از بدنه هلال احمر را رقم میزند.
وی با بیان اینکه مهمترین چالش در امور داوطلبی، نگهداشت داوطلبان است، ادامه داد: این افراد در فراخوانهای مختلف داوطلب پذیری با سلایق، علایق و ویژگیهای متنوع سنی، جنسی، تحصیلاتی، مهارتی و شغلی جذب گروههای داوطلبی ساختارمند در هلال احمر میشوند اما بسیاری پس از مدتی دیگر با مجموعه همکاری نمیکنند.
وی گفت: برنامه ریزی برای فعالیت هایی در زمان غیر بحران اهمیت دارد تا داوطلبان بتوانند در زمان عادی نیز کارکرد مفید، اثربخش و مثبتی داشته باشند.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر اصفهان با اشاره به اینکه ماهیت فعالیتهای این نهاد بر پایه مشارکتهای داوطلبانه است، اظهارداشت: همه فعالیتهای معاونت داوطلبان هلال احمر در جهت تحقق جلب مشارکت مردمی در کمک به رفع نیاز نیازمندان شکل میگیرد.
متقی خاطرنشان کرد: داوطلب محوری، خصوصیت ممتاز این حوزه است که در تعامل با اقشار مختلف مردمی صورت میگیرد و آحادجامعه رادر کمک رسانی به هموطنان آسیب دیده و یا نیازمندان جامعه به یاری میطلبد.
وی تعداد کل داوطلبان جمعیت هلال احمر استان در سامانه را ۱۱ هزار و ۱۶۳ نفر اعلام کرد و افزود: اجرای طرح تفکیک دارو، مشارکت فعالانه و داوطلبانه با قرارگاه کرونا، اجرای طرح های داوطلبی و برگزاری آموزشهای غیرامدادی از جمله برنامههای این مجموعه در مدت اخیر بوده است.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر اصفهان با تاکید بر افزایش فعالیت اعضای این نهاد همزمان با شیوع ویروس کرونا اضافه کرد: برگزاری کاروانهای سلامت، اجرای طرح نذر آب ۴ به استان سیستان و بلوچستان، مشارکت در طرح غربالگری و شهید قاسم سلیمانی و اجرای طرح ارمغان مهر از جمله برنامههای چند ماه اخیر بود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان اکنون سه هزار و ۳۰۰ نجاتگر و امدادگر و ۲۳ هزار عضو جوان دارد.
ایران جزو مناطق بلاخیز دنیا به شمار میرود و از ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز شناخته شده در جهان ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
نظر شما