به گزارش ایرنا، ۴۰ روز از شهادت امام حسین(ع) و یاران وفاداراش گذشت اما انگار خون شهدای کربلا و داغ شهادت آنان هنوز تازه است؛ یک هزار و ۳۸۲ سال(هجری قمری) از واقعه کربلا میگذرد ولی مگر این جنایت فراموش میشود؟ نه، هزار سال دیگر هم بگذرد، باز هم خون نوه پیامبر(ص) و مجاهدان در رکابش، کهنه نخواهد شد.
حالا مردم کردستان بار دیگر در عزای پسر فاطمه زهرا(س)، ردای سیاه پوشیده و گریهکنان و سر و سینه زنان، اشک ماتم ریختند تا نشان دهند که حسین(ع) و اهل بیت پیامبر(ص) متعلق به تمام مسلمانان هستند و دیگر شیعه، سنی، کُرد، ترک و فارس معنی ندارد.
مردم سنندج از همان اوایل صبح از میدان جهاد به میدان آزادی این شهر و در عزای چهلم شهیدان کربلا، شروع به پیاده روی کردند تا به حاضران در بینالحرمین بگویند که اینجا هم کم از کربلا ندارد و جاماندگان اربعین نیستند؛ چراکه شاید جسمشان در نینوا نباشد اما روحشان آنجاست و گویی دل از کف بردهاند و محو یار شدهاند.
راهپیمایان سوگوار که بیشتر از نوجوانان و جوانان بودند با در دست داشتن پرچمهایی با نوشتههای "اشهد ان لا اله الا الله و محمد رسول الله و یااباعبدالله الحسین" پیاده و با قدمهایی استوار و بدون خستگی، بلوار طولانی پاسداران سنندج را تا میدان آزادی این شهر طی کردند.
اینها تمام راهپیمایان سنندجی روز اربعین نیستند، چراکه عدهای دیگر هم از مقابل مهدیه تا میدان آزادی سنندج پیاده روی کردند و در میدان دور هم گرد آمدند و دریایی از عشق و ارادت به سرور شهیدان کربلا را به منصه ظهور رساندند.
اما میدان آزادی سنندج امروز حال و هوای دیگری داشت و به میعادگاه عاشقان امام حسین(ع) و لب تشنگان دشت کربلا تبدیل شد.
بعد از بهم پیوستن راهپیمایی کنندگان در میدان آزادی سنندج، عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا در پیاده راه فردوسی آغاز شد. عزاداران زنجیرزنان و سینهزنان در رثای خون شهیدان کربلا از پیاده راه فردوسی تا حسینیه سنندج به عزاداری پرداختند و اشک ماتم ریختند.
عزاداران و راهپیمایان اربعین سنندجی بعد از عزاداری و ریختن اشک ماتم در سوگ امام حسین و شهیدان دشت کربلا، در مقابل حسینیه زیارت اربعین را قرائت و با حضور آرامگاه امام زاده هاجره خاتون(خواهر امام رضا) به وی ادای احترام کردند.
امام حسین(ع) همراه ۷۲ تن از یارانش در سال ۶۱ هجری قمری به وسیله یزید بن معاویه در صحرای کربلا و به طرزی ناجوانمردانه به شهادت رسید.
نظر شما