به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر دریادار شهرام ایرانی شامگاه سهشنبه در بدو ورود به سنندج و در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به ماموریت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اظهار داشت: همرزمان من اکنون در عمق دریا حضور دارند و حداقل فاصله ای که الان اسکورت می کنیم،۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر دور از مرزهای کشور است
وی اضافه کرد: آخرین ماموریت انجام دادیم ۴۵ هزار کیلومتر مسیر دریانوری داشتیم یعنی بیشتر از قطر زمین و سه اقیانوس خشن را پشت سر گذاشتیم و از کنار ۵۵ کشور رد شدیم بدون آنکه نیازی به آنان داشته باشیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به استان کردستان با حضور در گلزار شهدای سنندج به مقام شامخ شهدا کردستان ادای احترام کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سفری ۲ روزه (۶ و ۷ مهرماه) به سنندج، در جمع دانشگاهیان و پیشکسوتان نداجا استان سخنرانی خواهد کرد.
دیدار با خانواده شهید طالهوران، حضور در برنامه تلویزیونی شبکه استانی، دیدار با نماینده محترم ولی فقیه، حضور در مراسم هفته دفاع مقدس در دانشگاه کردستان و دیدار با پیشکسوتان نداجا، از دیگر برنامههای امیر دریادار ایرانی در این سفر 2 روزه است.
فرمانده معظم کل قوا روز سهشنبه ۲۶ مردادماه، در حکمی امیر دریادار دوم شهرام ایرانی را با اعطای درجه دریاداری و فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
امیر دریادار شهرام ایرانی در سال ۱۳۴۶ در سنندج متولد شد و پس از طی مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی در شهرستان سرپل زهاب، پس از شروع جنگ تحمیلی مقطع متوسطه را در شهر سنندج سپری کرد.
فرمانده جدید نیروی دریایی ارتش در سال ۱۳۶۴ وارد دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر شد و پس از فارغ التحصیلی در رشته ناوبری و فرماندهی کشتی از این دانشگاه، فرماندهی انواع یگانهای شناور سطحی کلاس سبک و سنگین از جمله ناوچههای توپدار، ناوهای موشک انداز، ناوهای پشتیبانی و نیروبر، ناوشکنهای کلاس الوند و ناو بالگردبر جمهوری اسلامی ایران خارگ را بر عهده گرفت.
دریادار ایرانی همچنین دوره کارشناسی ارشد فرماندهی و ستاد را طی کرده و هم اکنون علاوه بر عضویت در هیات علمی در دافوس آجا، به عنوان استاد دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر نیز به تدریس میپردازد.
رییس عملیات منطقه یکم دریایی ارتش (بندرعباس)، رییس ستاد و جانشین فرماندهی این منطقه، جانشینی معاونت عملیات نداجا، معاونت آموزش نیروی دریایی و جانشینی معاونت آموزش ارتش از جمله مسوولیتهای پیشین وی است.
امیر دریادار ایرانی همچنین علاوهبر عضویت در هیات رییسه و سخنگویی چندین رزمایش مهم نیروی دریایی و مشترک ارتش، فرماندهی برخی از مهمترین مأموریتهای ناوگروههای ارتش از جمله مأموریت عبور از کانال سوئز در سال ۱۳۹۱ و فرماندهی عملیات متعدد امداد و نجات دریایی را نیز برعهده داشته است.
نظر شما