سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این مراسم گفت: بخاری گازسوز هوشمند و بدون دودکش با همکاری مشترک هلدینگ سرمایهگذاری "راه نو" و شرکت دانش بنیان داده پرداز "تارا تک شرق" در مجموعه صنعتی توانکاران ساخته شده است.
جواد خزائی افزود: این بخاری با سیستم الکترونیکی هوشمند، کاهش چشمگیر مصرف گاز تا ۴۰ درصد، گرمایش ایمن، امکان زمانبندی عملکرد، راندمان حرارتی زیاد، تولید نکردن گازهای سمی احتراق و سازگار با برق ۲۲۰ ولت به مرحله تولید رسیده است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در این استان گفت: ۱۹ واحد تولیدی لوازم خانگی در خراسان رضوی ظرفیت تولید بخاری گازسوز دارند که سالانه می توانند ۴۲۶ هزار دستگاه بخاری گازسوز تولید کنند.
ابراهیم ناصری افزود: واحد صنعتی تولید کننده این بخاری هوشمند از تسهیلات صندوق شکوفایی و نوآوری و همچنین حمایتهای مالی شرکت گاز برای تولید انبوه این محصول بهره خواهد گرفت.
رییس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی نیز پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: حدود ۵۰ درصد مشترکان گاز استان از بخاریهای گازسوز استفاده میکنند و بازده بخاریهای مورد استفاده آنان حداکثر ۶۵ درصد و رتبه انرژی آنها پایین است.
حمیدرضا افشون افزود: رتبه های انرژی A تا G برای میزان مصرف انرژی بخاریهای گازسوز در نظر گرفته میشود که بالاترین رتبه A میباشد و حداکثر بازده رتبه A انرژی ۸۶ درصد است و تنها میتوان با جایگزین کردن بخاریهای گازسوز دارای رتبه انرژی بالا در میزان مصرف گاز صرفه جویی کرد.
وی ادامه داد: بخاریهای مورد استفاده در بخش خانگی اغلب از رتبه های پایین انرژی برخوردار هستند و برای صرفه جویی در مصرف گاز باید ساخت بخاریهای گازسوز با رتبه انرژی A در دستور کار تولیدکنندگان قرار گیرد.
رییس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی با بیان اینکه شورای اقتصاد به تازگی جایگزینی بخاری با رتبه انرژی A را به تصویب رسانده است گفت: در صورت جایگزین کردن این بخاریها صرفه جویی در مصرف گاز طی زمستان به ۲۰ درصد میرسد که در کل کشور عدد قابل توجهی است.
وی افزود: بازده هیچ بخاری ۱۰۰ درصد نیست و حتی بازده اجاقهای خوب گاز نیز حدود ۶۰ درصد است.
نظر شما