حسین فتحی، روز یکشنبه در نشست تخصصی با مشاوران فنی طرح طبقه بندی مشاغل مستقر در آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، افزود: اجرای این طرح در کارگاه های مشمول قانون کار در استان در برقراری عدالت مزدی و طی مسیر ترفیع کارگران نقش مهمی ایفا می کند.
وی اظهار داشت: بر اساس ماده ۴۹ قانون کار با هدف رعایت در پرداخت مزد عادلانه و عدالت مزدی، ایجاد نظم و هماهنگی و سرعت عمل در کار و استقرار مناسبات صحیح کاری با بازار کار در راستای کاهش شکایات در زمینه مزد و رعایت شرایط احراز شغل و دامنه مسوولیت مشاغل مختلف در کارگاه ها، کارفرمایان باید در راستای تهیه و اجرای این طرح اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی گفت: هدف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تمامی ارکان حاکمیت دولت حسب منویات رهبر معظم انقلاب، رییس جمهوری و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت از کار، تولید، کارفرما و کارگران است.
فتحی، ادامه داد: تهیه و اجرای طرح طبقهبندی مشاغل ضمن پیشگیری از اعمال نظرهای شخصی، مسیر ترفیع کارگران برابر دستورالعملها و مصوبات و انسجامدهی به عوامل مختلف تولید و خدمات نقش بسزایی ایفا می کند.
وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و همراهی و استفاده از ظرفیت تمامی تشکلات در اجرای این طرح، یادآوری کرد: چگونگی اجرای طرح و شیوه نامه آن با اخذ نظرات طراحان طبقه بندی مشاغل در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، این جلسه با حضور طراحان طرح های طبقه بندی مشاغل استان و تشکلات کارفرمایی در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.
از جمعیت بیش از چهار میلیون نفری فعال آذربایجان شرقی، یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر را جمعیت فعال تشکیل می دهد که از این میزان نیز حدود یک میلیون و ۱۸۷ هزار نفر، معادل یک سوم جمعیت کل استان شاغل هستند.
آذربایجان شرقی همچنین حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و نرخ بیکاری آن زیر ۱۰ درصد است؛ کارشناسان دلیل اصلی نرخ پایین بیکاری در این استان را غیرت بالای کاری مردم، ویژگی های خاص فرهنگی این اقلیم و قبیح بودن بیکاری در ان و به ویژه مهاجرت جمعیت جویای کار به مناطق مختلف کشور می دانند.
نظر شما