علامه حسن‌زاده آملی خواجه‌نصیرالدین طوسی عصر حاضر بود

اراک - ایرنا - استاد حوزه و دانشگاه کشور گفت: آیت‌الله علامه حسن‌زاده آملی با جمیع کرامات و نبوغ خود خواجه نصیرالدین طوسی عصر حاضر بود.

حجت‌الاسلام « عبدالحسین خسروپناهی» دوشنبه شب در آیین سوگواری رحلت پیامبر (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و گرامیداشت ارتحال علامه حسن‌زاده آملی در مسجد الزهرا (س) اراک افزود: آیت‌الله حسن‌زاده آملی تا آخرین لحظه عمر بابرکت خود ساده زندگی کرد.

وی بیان کرد: آیت‌الله حسن‌زاده آملی تا آخر عمرشان، خود را شاگرد پیامبر (ص) و اهل‌بیت( ع) دیدند و تا زمانی‌که اساتید ایشان از جمله علامه شعبانی و آیت‌الله علامه طباطبایی در قید حیات بودند، نزد آنها شاگردی کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه کشور ادامه داد: نگاه آیت‌الله حسن‌زاده آملی به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) تاریخی نبود و معرفتی بود.

حجت‌الاسلام خسروپناهی اظهار داشت: نگاه انسان‌های وارسته به پیامبر (ص) نگاه تاریخی نیست و نگاه درس و بهره‌گیری است.

وی گفت: انس بیشتر مردم با اهل‌بیت (ع) محبتی است و این مهم ارزشمند است اما باید بیش از ارتباط محبتی ارتباط معرفتی برقرار شود.

استاد حوزه و دانشگاه کشور اضافه کرد: انسان‌ها به اندازه معرفتی که از قرآن و اهل‌بیت (ع) پیدا می‌کنند در عالم آخرت جایگاه می‌گیرند.

حجت‌الاسلام خسروپناهی عنوان کرد: جامعه اسلامی که عقلگرا نباشد دچار مشکل می‌شود و در جامعه‌ای که عقل حاکم باشد به دنبال آن علم دارای حکمت ایجاد می‌شود.

وی گفت: آیت‌الله حسن‌زاده آملی همیشه بر توجه به قرآن کریم، برهان و عرفان تاکید داشتند و این مهم باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

نوحه خوانی و عزاداری در سوگ رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) از دیگر برنامه‌های این آیین بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha