عطاءالله ابراهیمی روز چهارشنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این تعداد جوجهریزی در مدت مشابه سال قبل ۳۹۷ هزار قطعه بوده که امسال ۲۴ درصد کاهش نشان میدهد.
وی افزود: البته مجوز جوجهریزی ۵۳۸ هزار و ۴۰۰ قطعه در مرغداریهای چهارمحال و بختیاری بهتازگی صادر شده و بهنظر میرسد تا پایان مهرماه این میزان افزایش قابلتوجهی یابد.
ابراهیمی قیمت مصوب قانونی جوجه یکروزه را ۴۲ هزار ریال اعلام و تصریح کرد: تا روزهای گذشته هر جوجه یکروزه ۱۲۰ هزار ریال به فروش میرسید که این قیمت در روزهای اخیر به ۹۳ هزا ریال رسیده است.
وی یادآور شد: در ماههای قبل علاوه بر محدودیتهای فراوان مرغداران در کشور و چهارمحال و بختیاری اما میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان روند صعودی و افزایشی داشت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در شهریورماه امسال یک میلیون و ۱۷۸ هزار و ۱۱۰ قطعه جوجهریزی در مرغداریهای این استان انجام شد.
وی گفت: با احتساب قیمت جوجه یکروزه به نرخ ۹۳ هزار ریال بهازای هر قطعه، بهای تمام شده مرغ تولیدی در مرغداریهای استان ۲۰۰ هزار ریال بهازای هر کیلوگرم است.
ابراهیمی تاکید کرد: هماکنون یکهزار و ۸۷۴ تن سویا، ۲ هزار و ۹۹۲ تن جو و ۲ هزار و ۷۰۰ تن ذرت در انبارهای استان موجود است اما برای تسریع در روند حمل بقیه سهمیه نهادههای دامی استان باید مشوقهایی به ناوگان حمل و نقل بار اختصاص داده شود.
۹۰۰ تن میوه برای تنظیم بازار شب عید چهارمحال و بختیاری خریداری میشود
وی در بخش دیگری از سخنان خود جهادکشاورزی را متولی تهیه و عرضه میوه تنظیم بازر شب عید دانست و افزود: ۹۰۰ تن میوه برای تنظیم بازار شب عید این استان خریداری و ذخیرهسازی میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: این میزان میوه شامل ۶۰۰ تن پرتقال شمال و جنوب و ۳۰۰ تن سیب درختی است.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته برای تنظیم بازار میوه شب عید استان بین ۲۰۰ تا یکهزار و ۱۰۰ تن میوه شامل پرتقال و سیب درختی خریداری، ذخیرهسازی و توزیع شده است.
ابراهیمی اظهار داشت: با توجه به تولید سالانه ۷۰ هزار تن سیب درختی مرغوب استان، سیب درختی بازار شب عید از تولید درون استان خریداری و تامین میشود.
۲ هزار و ۵۹۸ تن نهاده دامی و گوشت منجمد در ذخیره شد
رییس شرکت پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به ذخیرهسازی ۲ هزار و ۵۹۸ تن نهاده دامی و گوشت منجمد در انبارهای این شرکت گفت: این میزان شامل یکهزار و ۸۰۰ تن سویا، ۲۹۰ تن جو، ۲۷۰ تن ذرت، ۳۸ تن گوشت قرمز منجمد و ۲۰۰ تن گوشت مُرغ منجمد است.
بهروز آلمؤمن به خشکسالیهای افزونبر ۱۲ سال گذشته استان اشاره و تاکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام خرید دام مازاد بر نیاز عشایر را آغاز و تاکنون یکهزار و ۸۰ راس بز و میش را خریداری کرده است تا پس از کشتار در کشتارگاه صنعتی جونقان نسبت به انجماد، بستهبندی و ذخیرهسازی آن برای عرضه به بازار در مواقع بحران اقدام کند.
وی افزود: البته در این راستا تمامی تلاشها برای جلوگیری از کشتار و حذف دامهای مولید انجام خواهد شد.
آلمؤمن به حمل نشدن سهمیه ۲ هزار و ۵۰۰ تنی جو چهارمحال و بختیاری از بندر چابهار به استان از ۱.۵ ماه گذشته تاکنون اشاره و تصریح کرد: در این مدت تنها یک کامیون از این سهمیه وارد استان شده و این در حالی است که در صورت اخیر بیشتر، امکان باطل شدن آن وجود دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۰ شهرستان نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما