اکبر کرامتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به علت تشکیل صف های طولانی در تحویل سیب صنعتی به کارخانه ها، افزود: تعجیل کشاورزان برای تحویل محصول، علت این موضوع بوده است در حالیکه ظرفیت خرید کارخانه ها روزانه ۵۰۰ تن است.
وی ادامه داد: در خرید تضمینی حضور جمع کثیری از کشاورزان در مقابل درب کارخانه ها سبب معطلی خود آنان و کامیون های حامل سیب شده که این امر منجر به چالشهایی نیز می شود که با همکاری خود کشاورزان این مشکلات قابل رفع است.
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: خرید تضمینی سیب صنعتی یا همان سیب درجه سه تولیدی کشاورزان در روزهای اخیر، مهمترین گام دولت مردمی در حمایت از تولیدات باغداران استان به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول مهم در کشور بود.
کرامتی با اشاره به اینکه امسال بیش از یک میلیون و ۲۷۰ هزار تُن سیب در سطح آذربایحان غربی تولید شده است، ادامه داد: بیش از ۳۵۰ هزار تُن از این مقدار به علت تغییر شرایط آب و هوایی و گرم شدن دما ریزش کرده است.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی سالانه ۱.۲ میلیون تن سیب درختی تولید و روانه بازار می کند که به دلیل عوامل و حوادث طبیعی ۳۰ درصد این محصول ریزش کرده و به سیب زیر درختی یا همان سیب صنعتی تبدیل میشود.
خرید سیب زیر درختی درجه سه با قیمت بسیار پایین توسط کارخانجات مهمترین مشکل کشاورزان آذربایجان غربی بوده است که دولت با خرید تضمینی در سالجاری در راستای رفع این مشکل به حمایت از کشاورزان اقدام کرده است.
نظر شما