«مهدی خدابخشی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشترین شکایت و انتقاد ساکنان همدان در چند ماه اخیر از پایین آمدن کیفیت آب است که این موضوع از قطعی آب نشات می گیرد.
وی اضافه کرد: پس از هر نوبت قطعی و وصل مجدد آب به علت بروز پدیده مکش معکوس و منفی، یکسری املاح و گل و خاک از قسمت های شکسته و فرسوده لوله وارد شبکه شده و سبب کدر شدن و پایین آمدن کیفیت، تغییر در طعم، رنگ و بو آب آشامیدنی می شود.
کارشناس بهداشت محیط کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان افزود: بنابراین به منظور پیگیری از مخاطرات ناشی از نوشیدن آب با کیفیت پایین و آلوده، به آب و فاضلاب درخواست شد که از قطعی آب خودداری کرده و برای مدیریت این منبع حیاتی در صورت اضطرار نسبت به پایین آوردن فشار به جای قطعی آب اقدام کند.
خدابخشی بیان کرد: ورود آب آلوده و با کیفیت پایین در شبکه موجب می شود شهروندان برای استفاده از آب زلال و شفاف دقایقی شیر آب را باز بگذارند که این روند نه تنها قطعی آب برای مدیریت این مایع حیاتی را بی اثر کرده سبب هدر رفت آن نیز می شود.
وی اظهار داشت: خودداری از قطعی آب در نشست اعضای کارگروه آب شورای پدافند غیرعامل همدان به آب و فاضلاب گوشزد شد که امید می رود نسبت به جایگزین شدن افت آب به جای قطعی آب اقدام لازم صورت گیرد.
میزان بارش های همدان در سال آبی گذشته ۴۴ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
نظر شما