محمود روحانی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای آسفالت یک کلیومتر راه روستایی ۳۰ میلیارد ریال و برای بهسازی و روکش یک کیلومتر راه روستایی ۱۳ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه ۱۲ پروژه در حوزه ساخت و آسفالت راه روستایی برای شهرستان سقز تعریف شده است، افزود: از محل اعتبارات مناطق کمترتوسعه یافته برای آسفالت راه روستایی، حدود ۶۰۰ میلیارد ریال به شهرستان سقز اختصاص یافته که موافقتنامه چند مسیر مبادله شده است.
وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۷۰ کیلومتر راه روستایی در شهرستان سقز داریم، اضافه کرد: ۳۶ درصد از راه های روستایی این شهرستان آسفالت شده است بنابراین اعتبارات مناسبی برای آسفالت راه های روستایی این منطقه لازم است که باید همه مسوولان شهرستانی، استانی و نماینده مجلس برای این امر اقدام کنند.
روحانی زاده در بخشی از سخنان به مسیر شهر صاحب - گلتپه اشاره کرد و گفت: مسیر صاحب گلتپه جاده فرعی محسوب می شود و درخواست آسفالت این مسیر را به اداره کل راهداری کردستان دادیم که امید است این مسیر هم در آینده اعتبارات خوبی جذب کند.
وی پروژه فعال راه روستایی در دست اجرا را مسیر واریانت روستاهای اطراف سد چراغ ویس برشمرد و یادآور شد: این مسیر هشت روستا را شامل می شود که هم اکنون در دست اجراست.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای سقز یادآور شد: امسال ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی سقز، بهسازی شده است و امیدواریم در ادامه هم راه های روستایی که نیاز به بهسازی دارند در دستور کار قرار دهیم.
میانگین آسفالت راه های روستایی کشور ۵۵ درصد تا ۶۰ درصد است که بر اساس آمارها آسفالت راه های روستایی شهرستان سقز با ۳۶ درصد کمترین سهم را در استان کردستان دارد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما