به گزارش روز جمعه دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر افزود: در این مدت ۵۸ تن با علائم کرونا پذیرش و ۴۶ بیمار بستری شدند.
وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته ۵۹ بیمار با بهبودی ترخیص شدند، ادامه داد: ۲۷۲ بیمار در مراکز درمانی قم بستری هستند که ۹۱ تن از آنها در وضعیت وخیم بیماری قرار دارند.
به گفته قدیر، در ۲۴ ساعت گذشته از ۸۱۱ تست کرونا ثبت شده در قم ۲۱۰ مورد مثبت گزارش شده است.
بازدید رییس سازمان اورژانس کشور از مرکز و پایگاههای اورژانس ۱۱۵ قم
همچنین صبح امروز جعفر میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور از مرکز و پایگاههای شهری و جادهای اورژانس ۱۱۵ استان قم بازدید کرد.
در این بازدیدها دکتر میعادفر ضمن تقدیر از زحمات کادر اورژانس ۱۱۵ قم، بر بالینی بودن خدمات فوریتهای پزشکی تاکید کرد و از تلاش و پیگیری برای ارتقای دریافتیهای کارکنان اورژانس پیشبیمارستانی خبر داد.
وی در بازدید از واحد تجهیزات پزشکی این مرکز بر اهمیت کالیبراسیون تجهیزات و انجام این فرآیند در هر سال تاکید کرد.
تزریق واکسن دز سوم به کادر درمان قم
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین بیان داشت: دز بوستر (یادآور) واکسن کرونا کادر بهداشت و درمان قم، در حال تزریق است.
قدیر افزود: با شروع دز یادآور کادر بهداشت و درمان استان قم در مرکز واکسیناسیون روح الله، این عزیزان در اسرع وقت جهت تکمیل واکسیناسیون مراجعه نمایند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: لازم به ذکر است در مورد شروع دز سوم یا دز یادآور برای همشهریان به محض ارائه دستورالعمل در دستور کار قرار می گیرد.
قدیر گفت: واکسیناسیون به همراه رعایت پروتکل های بهداشتی تنها راه کار کنترل ویروس کرونا است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: برای تزریق دُز سوم این نکته که فرد دریافت کننده در نوبت اول و دوم چه واکسنی را دریافت کرده است، مهم است.
وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگبندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده است.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما