به گزارش ایرنا، سید مسعود عظیمی، روز یکشنبه در آیین افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی غدیر کوشک شهرستان بافق،افزود: تاکنون ۶۵۰ مگاوات برای سرمایه گذاری در ساخت نیروگاه های خورشیدی استان شناسایی شد و این عدد تا ۸۰۰ مگاوات قابل افزایش است.
وی ادامه داد: با افتتاح نیروگاه یادشده ۸۱.۵ مگاوات برق وارد شبکه شد و ۲۵۰ مگاوات نیز قرارداد سرمایه گذاری آن با شرکت ها منعقدشده است ،امیدواریم برای بقیه این ظرفیت سرمایه گذاران از مناطق مختلف کشور در استان حضور یابند و از هر نظر، آماده همکاری با فعالان این صنعت هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد گفت: هم اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات برق در استان تولید می شود که هزار و ۸۵۰ مگاوات آن در استان مصرف و بقیه در اختیار دیگر استان ها گذاشته می شود ، امیدواریم با افتتاح نیروگاه های خورشیدی جدید، کمبود برق در کشور از این طریق تامین شود.
عظیمی در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه گذاری با مبلغ خرید برق تولیدی از واحدهای خورشیدی مطابقت ندارد ، اظهارکرد: در سال های گذشته برخی از شرکت ها در فصل تابستان با مشکل تامین برق مواجه می شدند چون سرمایه گذاری انجام شده با قیمت خرید برق که از سوی وزارت نیرو انجام می شود، مطابقت نداشت لذا خواستار اصلاح قیمت شدیم و با وزیر مربوطه نیز مکاتبه می کنیم تا با اصلاح تعرفه ها سرمایه گذاران بیشتری در زمینه تولید برق از نیروگاه های خورشیدی بیشتر ورود کنند.
همچنین مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر در این مراسم گفت: این مجموعه سرمایه گذاری های در زمینه انرژی های تجدید پذیر انجام داده و با توجه به اینکه ۳۰۰ روز آفتابی در کشور وجود دارد، لذا یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در زمینه نیروگاه خورشیدی است.
سید امیرعباس حسینی ادامه داد: این واحد هم اکنون در استان یزد افزون بر پنج هزار میلیارد تومان پروژه های خورشیدی و معدنی در دست اجرا دارد، امیدواریم با تامین زیرساخت های لازم، نسبت به توسعه این سرمایه گذاری حرکت کنیم و از مسوولان استان تقاضا داریم همکاری های لازم را در این زمینه با این مجموعه داشته باشند.
همچنین فرشاد نجفی پور، مدیرعامل تامین اجتماعی نیروهای مسلح کشور در این مراسم گفت: سرمایه گذاری در زمینه نیروگاه های خورشیدی از جمله باقیات الصالحات است که از ما باقی می ماند به دلیل اینکه علاوه بر استفاده از انرژی های پاک ،بخش زیادی از آلودگی های زیست محیطی نیز حذف می شود، لذا بهترین حالت استفاده از انرژی برای مصرف در کشور حرکت در مسیر نیروگاه های خورشیدی است .
شهرستان بافق یکی از قطب های مهم معدنی کشور است و مهمترین آن سنگ آهن است و مرکز این شهرستان ۵۲ هزار نفری در ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار دارد و زندگی ۷۰ درصد جمعیت منطقه به نحوی در قعالیت های معدنی گره خورده است.
نظر شما