به گزارش ایرنا، "اعظم کریمی" روز دوشنبه در نشست مجمع خیرین استان همدان که در شهرستان نهاوند برگزار شد، اظهار داشت: امروزه موضوع جمعیت به یکی از بحرانها در کشور تبدیل شده که اگر برای آن چارهاندیشی نکنیم در آینده با یک جمعیت سالخورده مواجه میشویم به طوریکه جمعیت فعال که باید در سن کار و مولد باشند و به بقیه خدمات ارائه بدهد را از دست خواهیم داد.
وی اضافه کرد: هر چند موضوع اشتغال و مسکن و مسئله ازدواج همچنان جوانان کشور را تحت تاثیر قرار داده اما فرهنگسازی را باید مدنظر قرار دهیم و قطع به یقین تریبونهای نماز جمعه و فضاهایی که محفل حضور جوانان است میتوانند به فرهنگسازی در افزایش ازدواج منجر شود.
وی افزود: متاسفانه یکی از آسیبهای جدی در حوزه ازدواج که امروز از نزدیک با آن مواجهه هستیم؛ تشریفات و رسومات نوظهوری است که ریشه در فرهنگ ما ندارد اما متاسفانه هر روز در حال ترویج است و فضای مجازی نیز به آن دامن زده به میزانی که ازدواج در جامعه ما را به تاخیر انداخته است.
کریمی با اشاره به اینکه از این نگاه هم بحث ازدواج بههنگام و تشکیل خانواده برای ما اهمیت دارد، یادآوری کرد: ما تلاش کردهایم که از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی که توسط ادارات ورزش و جوانان در همه استانها و شهرهای کشور برگزار میشود و حتی تا دل روستاها نیز نفوذ کرده به این مساله مهم اشاره کنیم که ازدواج بهموقع یک ضرورت برای جامعه ماست، ازدواجی که در نهایت منجر به فرزندآوری و تشکیل خانواده شود.
وی در ادامه به مجامع خیرین ازدواج اشاره کرد و گفت: مجمع خیرین ازدواج شهرستان نهاوند در استان سرآمد است و بسیار فعال هستند که منشاء خدمات و یک الگوی موفق در بین مجامع خیرین هستند.
مدیرکل برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزرات ورزش و جوانان به اهمیت فرهنگسازی برای افزایش مشارکتهای مردمی در مجامع ازدواج اشاره کرد و افزود: ما در بحث مجامع خیرین در سراسر کشور فقط به دنبال دادن اقلام جهیزیه نیستیم بلکه تهیه مسکن ولو به صورت موقت، ارائه تسهیلات ایجاد اشتغال، تهیه سیسمونی وغیره را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به اینکه بالا بودن هزینه های خدمات مشاورهای در کشور باعث شده که زوج ها به مشاوران ازدواج مراجعه نکنند، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از زندگیها دچار فروپاشی و معضل طلاق شده و این طلاقها آسیبهای فراوانی را به جامعه ما وارد کرده است.
نظر شما