«وهب مختاران» روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه آزمون ها شامل آزمون هماهنگ، صنعت ساختمان، تفاهم نامه ها، نیروهای مسلح، اصناف و آنلاین بوده اظهار داشت: از هفت هزار و ۷۰۰ شرکت کننده تعداد ۱۶ هزار و ۱۰۰ مرد و پنج هزار و ۵۳۵ زن مورد سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای قرار گرفتند.
به گفته وی از ۲۱ هزار و ۶۳۵ نفر شرکت کننده در آزمون های فنی و حرفه ای برگزار شده طی نیمه نخست سال جاری ۶۷ درصد شرکت کنندگان نمره قبولی دریافت کردند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان افزود در: هفت هزار و ۶۳۳ نفر از شرکت کنندگان در این آزمون ها در آزمون برخط (آنلاین) شرکت کردند.
مختاران ادامه داد: از جمع شرکت کنندگان در آزمون های فنی و حرفه ای برگزار شده در استان همدان طی مدت یاد شده، پنج هزار و ۸۲۹ نفر نیز در آزمون های هماهنگ شرکت کردند.
وی از مشارکت ۷۱۹ نفر در آزمون های تفاهم نامه خبر داد و گفت: در صنعت ساختمان هفت هزار و ۴۴۶ نفر و آزمون های ادواری هشت نفر مورد سنجش قرار گرفتند.
این مقام مسوول یادآور شد: کارآموزان در رشته های مختلف مانند صنایع دستی، جوشکاری، مکانیک، فناوری اطلاعات، طراحی دوخت، مراقبت زیبایی، حسابداری، مدیریت خانواده، گردشگری، صنایع چوب، برق و اتومکانیک مورد ارزیابی مهارتی قرار گرفتند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با تأکید بر ضرورت فراهم سازی زمینه های آموزشهای فنی و حرفهای در جامعه خاطرنشان کرد: در جهان فراصنعتی امروز توسعه به معنی عام بدون توجه به آموزشهای فنی و حرفهای مفهوم نخواهد داشت.
مختاران با تأکید بر اینکه ایجاد مهارتهای لازم سرمایه انسانی راهکار اصلی توسعه اقتصادی است ادامه داد: هدف از این آموزشها، افزایش مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوبتر کار در محدوده وظایف شغلی است.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه یکی از دلایل بیکاری در کشور نبود مهارتهای مورد نیاز بازار کار از سوی جویندگان کار است انتظار میرود سازمان آموزش فنی و حرفهای با ارائه آموزشهای مهارتی بتواند نقش بسزایی در کاهش میزان بیکاری ایفا کند.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.
نظر شما