پیام جلالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان ۲۲ هزار مورد آن مربوط به شهر سنندج و ۱۰ هزار مورد دیگر مربوط به شهرهای کامیاران و قروه است.
وی با اشاره به اینکه روزانه ۶۰ نفر از جوانان داوطلب در این مراکز مشغول انجام وظیفه هستند، افزود: مرکز سنندج به صورت سه شیفته در حال فعالیت بوده و مرکز کامیاران از صبح تا بعدازظهر و مرکز قروه نیز با مرکز علوم پزشکی ادغام شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان ادامه داد: واکسنهای مورد استفاده در این مراکز از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان در اختیار ما قرار میگیرد که در حال حاضر واکسن سینوفارم و دُز دوم واکسنهای آسترازنکا و برکت برای مراجعان تزریق میشود.
جلالی اضافه کرد: علاوه بر این، در صورتی که مرکز بهداشت هر شهرستانی نیاز به همکاری ما داشته باشد، مجموعه هلال احمر استان این آمادگی را دارد که مراکز تجمیعی یا سیار واکسیناسیون را در آنجا راه اندازی کند.
وی گفت: همچنین جوانان و امدادگران این جمعیت طی در طول سال جاری در طرح ناظران سلامت شهید سلیمانی به بیش از ۲۲۰ هزار نفر در استان خدمات آموزشی، بهداشتی و غربالگری کرونا ارائه کردند که از این میزان ۲۰ هزار مورد آن مربوط به مهرماه بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان افزود: در قالب این طرح، ۱۳۲ پایگاه برای ارائه خدمات فعال بوده است که ۲ هزار و ۳۸۰ نفر مرد و ۳ هزار و ۷۹۰ نفر زن با شبکه بهداشت همکاری داشتند.
جلالی با اشاره به روند اجرای طرح ناظران سلامت و همکاری هلال احمر جهت پیشگیری از ویروس کرونا، یادآور شد: این طرح از سال گذشته آغاز شده است و هم اکنون نیز ادامه دارد.
در حال حاضر حدود یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز ۱۰ هزار نفر فعالیت دارند.
۲۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد ۱۳ پایگاه ثابت در محورهای مواصلاتی و ۱۰ پایگاه پشتیبانی سیار در سطح شهرستانها مستقر و آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان هستند.
نظر شما