پیام جلالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان، ۴۰ هزار مورد آن مربوط به مرکز تجمیعی شهر سنندج و پنج هزار نفر نیز مربوط به پایگاه تجمیعی شهر کامیاران است.
وی با اشاره به اینکه به صورت میانگین روزانه ۶۵۰ نفر مراجعه کننده داشتهایم، افزود: مرکز سنندج به صورت سه شیفته از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب در حال فعالیت بوده و مرکز کامیاران نیز از صبح تا بعدازظهر فعال است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان ادامه داد: واکسنهای مورد استفاده در این مراکز از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان در اختیار ما قرار گرفته که شامل واکسن سینوفارم، آسترازنکا و برکت است.
وی با اشاره به مشارکت ۱۴۰ نفر از اعضای داوطلب و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در این مراکز، اضافه کرد: پنج ایستگاه تزریق واکسن، تیم فوریتهای پزشکی و یک دستگاه آمبولانس هم در این مراکز به مردم خدمت رسانی کردند.
جلالی گفت: با توجه به نیاز استان، از امروز به مدت یک ماه دیگر نیز در مراکز واکسیناسیون سنندج و کامیاران فعالیت ما تمدید شد و در راستای امر خطیر ریشهکنی ویروس کرونا، در خدمت مردم هستیم.
وی افزود: علاوه بر این، در جهت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در طرح شهید قاسم سلیمانی نیز با همکاری سپاه بیت المقدس و دانشگاه علوم پزشکی استان مشارکت داشته ایم که طی پنج ماهه اخیر بیش از ۲۲۰ نفر از اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر استان در هفت هزار شیفت کاری مشغول به ارائه خدمت بودهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان یادآور شد: جمعیت هلال احمر بسیار فعالانه در بحث پیشیگری از ویروس کرونا و واکسیناسیون آن ورود کرده و طی یک سال اخیر خدمات ارزندهای را در این خصوص به جامعه ارائه کرده است.
در حال حاضر حدود یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز ۱۰ هزار نفر فعالیت دارند.
۲۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد ۱۳ پایگاه ثابت در محورهای مواصلاتی و ۱۰ پایگاه پشتیبانی سیار در سطح شهرستانها مستقر و آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان هستند.َ
نظر شما