به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز سهشنبه در جلسه شورای اداری و تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی اظهار داشت: چرا زبان انعکاس موفقیتها کُند و نقطه ضعفها همیشه دیده میشود، در حالیکه پیشرفتها و دستاوردهای بسیار خوبی در سطح ملی و بینالمللی برای کردستان بدست آمده است.
وی با بیان اینکه نباید از کلمه محروم برای استان استفاده کنیم، ادامه داد: موفقیت های دانشگاه کردستان و علوم پزشکی کردستان و بیمارستانها در ردهبندی علمی جهان، نشان از توانمندی جوانان و نخبگان این استان دارد که باید به اطلاع مردم برسد.
استاندار کردستان با بیان اینکه ۵۰ درصد مدیران از پیشرفتهای بدست آمده در بخشهای مختلف بی اطلاع هستند، اضافه کرد: کسب رتبه برتر المپیادهای دانشآموزی توسط دانش آموزان کردستانی برای پنجمین سال پیاپی در کشور، کسب ۱۰۰ مدال ورزشی در سطح ملی و بین المللی و ارتقای سرانه ورزشی استان از ۲۰ به ۷۰ سانتیمتر در استان، از جمله موفقیتهایی است که طی چندین سال اخیر برای استان رقم خورده و رسانهها باید اطلاع رسانی کنند.
مرادنیا با بیان اینکه هر آنچه اتفاق افتاده نتیجه تلاش جمعی مدیران و دستگاههای مختلف است، افزود: در استان همچنان عقبماندگیهایی وجود دارد که باید با جهش و تلاش جدیتر آن را جبران کنیم.
وی اظهار داشت: افزایش قیمت ها، صعب العبور بودن کارهای عمرانی موجب عقب ماندگی در برخی حوزه های استان شده اما تلاشهای خوبی هم برای توسعه استان طی چند سال اخیر انجام شده است.
استاندار کردستان خواستار تلاش دستگاهها به ویژه بانک ها در بحث پرداخت تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان شد و گفت: باید تلاش کنیم سهم استان را حوزه تسهیلات در کشور افزایش دهیم که کمک بسیار خوبی برای رونق تولید در منطقه خواهد شد.
مرادنیا بر لزوم صرفه جویی در مصرف گاز در استان تاکید و اضافه کرد: مدیران دستگاه های متولی تلاش کنند که تعهدات مربوط به انتقال آب از سد آزاد به سنندج، تامین آب شرب شهرهای سقز و بانه در موعد مقرر عملی شود.
تلاش برای توجه بیشتر به بازارچه های مرزی از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد و افزود: با توجه به ممنوعیت ورود کالاهای کُرهای، نیاز است سهم کردستان در بحث تبادل کالا برای مرزنشینان افزایش یابد.
اختصاص پنج هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح های راه روستایی
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم با بیان اینکه در چند سال اخیر استان در مسیر توسعه گام برداشته است، گفت: در حوزههای نوسازی و احداث مدارس، احداث راه روستایی، احداث بیمارستان و توسعه زیرساختهای فرهنگی و راه پروژه های بسیار خوبی اجرا شده است.
بهرام نصراللهی زاده با اشاره به هزینه کرد ۱۷ هزار میلیارد ریالی در ۲۰ ماه گذشته در پروژه راه آهن همدان - سنندج، ادامه داد: امروز شاهد در دست اجرا بودن پروژههای بزرگی در استان هستیم، همچنانکه در حال حاضر در حوزه راه روستایی پنج هزار میلیارد ریال انجام میشود که بی سابقه است.
وی با بیان اینکه تاکنون از ۲۱ کیلومتر پروژه گردنه صلوات آباد سنندج، حدود ۱۵ کیلومتر آن زیر بار ترافیک رفته است، افزود: از ۳۲۰ کیلومتر پروژه کریدور شمال - جنوب در محور کردستان، ۱۷۰ کیلومتر آن به بهره برداری رسیده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با اشاره به بروز بودن تمام بیمارستانهای استان به جز بیمارستان قروه، اظهار داشت: سرانه تخت بیمارستانی استان هم میانگین کشوری بالاتر است.
نصراللهی زاده با بیان اینکه برای بودجه سال آینده، ستاد تدوین لایحه بودجه تشکیل شده است، اضافه کرد: از همه مدیران می خواهیم از زیرساخت هایی که در استان ایجاد شده، در راستای جهش اقتصادی بهره گیریم.
تحت پوشش بودن ۹۸ درصدی جمعیت استان از گاز طبیعی، بهره برداری از یک هزار کیلومتر راه روستایی و افزایش این جاده ها به سه هزار کیلومتر، از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان به برگزاری جشنواره شهید رجایی اشاره کرد و گفت: این جشنواره سالانه برگزار شده و دستگاه های برتر در محورهای اصلاح نظام اداری، مهندسی و نقش ساختار توسعه، دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی و مسوولیت پذیری مورد ارزیابی قرار می گیرند.
نصراللهی زاده با اشاره به شرکت ۴۸ دستگاه استان در این جشنواره، اضافه کرد: تمام تلاش خود را بکار گرفتیم که بی طرفی و انصاف را در انتخاب دستگاه های برتر رعایت کنیم.
در این جلسه از ۱۱ دستگاه برتر براساس شاخصهای عمومی و اختصاصی خدمات اداری و هفت دستگاه که در راستای پیشبرد توسعه استان گام برداشتند، تقدیر شد.
نظر شما