داود حبیبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا فزود: تاکسی اینترنتی اسنپ فاقد پروانه فعالیت است و مطابق قانون می بایست این شرکت با مراجعه به سازمان و مراجع ذیصلاح نسبت به اخذ مجوز و پروانه فعالیت اقدام نمایند.
وی با بیان اینکه رانندگان تاکسی های اینترنتی نیز قبل از فعالیت باید دارای کارت صلاحیت باشند گفت: رانندگان اسنپ دارای کارت صلاحیت حمل و نقل مسافر نبوده و شهروندان باید برای استفاده از این ناوگان اطمینان لازم را داشته باشند.
حبیبی ابراز کرد: سامانه اسنپ(تاکسی اینترنتی) در شهرداری دوگنبدان مجوز ندارند و از مردم نیز درخواست می شود از این سامانه استفاده نکنند.
وی تصریح کرد: عوامل گشت و کنترل تاکسیرانی در صورت مشاهده خودروهای تاکسی اینترنتی اسنپ در سطح شهر، آنها را توقیف خواهد کرد.
حبیبی ادامه داد: هرگونه فعالیت از سوی تاکسی های اینترنتی در دوگنبدان باید در چارچوب قانون باشد و به همین دلیل دستور برخورد با تاکسی های اینترنتی بدون مجوز در دستور کار سازمان حمل و نقل شهرداری دوگنبدان است.
وی افزود: رانندگان نیز می توانند همگام با شرایط کسب و کارهای اینترنتی و در چارچوب قانون خدمات را به مردم ارائه دهند و این سازمان آماده همکاری با این شرکت در صورت دریافت مجوزهای لازم را دارد.
حبیبی ادامه داد: شرکت های اینترنتی باید طبق قانون مجوز حمل و نقل و جابجایی مسافران را از سازمان مدیریت حمل و نقل دریافت کند.
وی در زمینه وضعیت تاکسی های سطح شهر دوگنبدان گفت: بیش از ۷۴۰ دستگاه تاکسی دائمی درون شهری و ۳۲۵ تاکسی کد دار موقت جابجایی شهروندان را در سطح شهر دوگنبدان انجام می دهند.
نارضایتی رانندگان تاکسی تلفنی علیه اسنپ
جمعی از رانندگان تاکسی تلفنی درون شهری دوگنبدان طی هفته گذشته علیه اسنپ(تاکسی اینترنتی) ابراز نارضایتی کردند و خواستار تعطیلی این تاکسی اینترنتی از سوی تاکسیرانی شدند.
یکی از رانندگان معترض در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: رانندگان این شهرستان خواهان امنیت شغلی هستند و خواسته ما در این زمینه نامعقول نیست .
وی بیان کرد: با توجه به اینکه اسنپ ( تاکسی اینترنتی )مجوزی از شهرداری دوگنبدان ندارد اما به راحتی در سطح شهر در حال ارائه فعالیت است و این شرکت بعد از شناخته شدن در بین شهروندان دوگنبدانی اقدام به افزایش قیمت خواهد کرد.
یکی دیگر از رانندگان گچسارانی در این زمینه گفت: رانندگان اسنپ(تاکسی اینترنتی) بدون مجوز و به صورت شخصی فعالیت می کنند در صورتی که مشکلی برای شهروندی ایجاد شود نمی تواند به راحتی از حق خود دفاع کنند در حالی ما رانندگان زیر نظر شهرداری دوگنبدان فعالیت می کنیم .
این راننده ۵۰ ساله ادامه داد: رانندگان تاکسی درون شهری دوگنبدان تنها از این راه امر و معاش می کنند ولی رانندگان اسنپ به عنوان شغل دوم فعالیت می کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه مسافرکشی با خودروی شخصی در قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی یک تخلف محسوب می شود و تمام خودروهای اسنپ شخصی و غیربومی و بدون هیچ مشخصه و علائم و آرم خاصی می باشند.
شهرستان گچساران با جمعیتی بیش از ۱۵۶هزار نفر در جنوب غربی استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما