فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در آیین آغازین سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال این استان، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در نشست با بسیجیان ۶ امر مهم را توصیه کردند که یکی از این توصیه ها این است که در جنگ نرم پدافندی عمل نکنید و آفندی عمل کنید.
سردار علیرضا حیدرنیا افزود: بستر اصلی جنگ نرم در فضای مجازی شکل می گیرد که باید بتوانیم در موضوعات مختلف اعم از فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی که در جامعه وجود دارد، تاثیرگذار باشیم.
وی اظهار داشت: آفندی عمل کردن یعنی صبر نکنیم تا دشمن ابهامی را ایجاد و به خورد جامعه بدهد بعد به آن پاسخ دهیم بلکه با تولیدات مناسبت بایستی به مقابله با جنگ نرم برویم.
وی با بیان اینکه جامعه اسلامی از جوانان نخبه و خلاق و با استعداد زیادی بهره مند است، گفت: از این جوانان مستعد و خلاق توقع داریم تا برای آینده در بستر فضای مجازی تاثیرگذاری زیادی داشته باشند.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با تاکید بر اینکه فضای مجازی فضایی است که به راحتی عشق را به نفرت و نفرت را به عشق تبدیل می کند، افزود: این فضا بستری است که گریزی از آن نیست؛ همانطور که برای تولید در عرصه فناوری گریزی نمی توان داشت زیرا فناوری ابزاری است که همه باید بتوانیم از آن به بهترین شیوه استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: فضای مجازی شبکه بسیار گسترده ای است که بستر مناسبی است تا بتوانیم حداکثر بهره و توان برای تولید محتواهای غنی، انقلابی، اسلامی و سبک زندگی ایرانی اسلامی را رقم بزنیم.
حیدرنیا با اشاره به محورهای برگزاری سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج، گفت: در زمینه تولید اپلیکیشن تلفن همراه توقع ایجاد یک اپلیکیشن و بازی با موضوع اقتضایی را نداریم بلکه در ماموریت های اصلی استان از ظرفیت جوانان استفاده خواهیم کرد.
وی رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج را یک رزمایش برای ماموریت های اصلی در عرصه های مختلف عنوان کرد و افزود: در محور تولید بازی های تلفن همراه نیز شرکت کنندگان در این بخش بازی هایی را با موضوع «کرونا، بسیج و مدافعان سلامت» تولید کنند.
فرمانده سپاه البرز یادآور شد که حدود ۲ سال از درگیری دنیا و ایران با کرونا می گذرد که یک پاندمی در کل دنیا است و همه را درگیر کرده که در این میان سیستم مدیریت بسیاری از کشورها به میدان آمده و اقدماتی داشته اند.
وی از جمله اقدامات جمهوری اسلامی ایران را برای مقابله با کرونا، ورود تاثیرگذار بسیج در مدیریت کرونا عنوان کرد و اظهار داشت: بسیبجیان برای کمک به مدافعان سلامت در عرصه های غربالگری، گندزدایی، ضدعفونی، تولید ماسک، تولید ژل، واکسیناسیون و کمک های مومنانه اقدامات زیادی داشته اند.
حیدرنیا با بیان اینکه با شروع هر موج جدید کرونا کار سخت تر از پیک قبلی بوده است ، گفت: در بخش تولید اپلیکیشن نیز با موضوع «مدیریت بحران محله محور» باید تولید داشت تا هر محله در بحران طبیعی یا غیرطبیعی مانند سیل ، زلزله و اغتشاش بتواند اقدامات خاص خود را داشته باشد.
فرمانده سپاه استان البرز همچنین در محور پویانمایی گفت: در این محور نیز تولیداتی با موضوع «محله اسلامی شهر آرمانی» داشته باشیم.
شناسایی افراد توانمند در تولید محتوا هدف اصلی از برگزاری رویداد
مسوول سازمان فضای مجازی بسیج استان البرز نیز در آیین آغازین دومین رویداد تولیدمحتوای دیجیتال بسیج البرز گفت: این رویداد برای سومین سال است که در کشور برگزار می شود اما در البرز دومین دوره آن تجربه خواهد شد.
کیوان بربند افزود: هدف اصلی از برگزاری این رویداد شناسایی افراد توانمند، کشف استعدادهای بومی در تولید محتوای دیجیتال و فراهم کردن زمینه رقابت در تراز اندیشه انقلاب است که از سه ضلع رصد، تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی برای انتقال محتوا به مخاطب دومین ضلع بسیار مهم به شمار می رود.
وی اظهار داشت: درصدد هستیم تا افراد مستعد در این زمینه را در استان شناسایی و فضای لازم را در اختیارشان قرار دهیم تا بتوانند خودشان را به مراکز مربوطه معرفی کنند.
وی گفت: تیمی که سال گذشته از طریق این رویداد در زمینه نرم افزار تلفن همراه از البرز به مرحله کشوری راه یافت توانست سکوی پرتاب خوبی برای این تیم باشد.
بربند افزود: در این رویداد ضمن تقدیر از تولیدات برتر، مراحل تجاری سازی تولیدات توسط سازمان فضای مجازی بسیج انجام می شود.
شرکت کنندگان ۱۲ لغایت ۱۴ آبان، در رویدادی ۴۸ ساعته و در سه محور با یکدیگر رقابت می کنند.
پویانمایی (استاپ موشن، کمیک موشن، کات اوت، موشن گرافیک)، نرم افزار تلفن همراه (اپلیکیشن تحت اندروید) و بازی سازی (بازی تلفن همراه تحت اندروید) سه محور این رویداد است.
تیم های برتر در هر زمینه به تهران برای شرکت در مرحله کشوری معرفی می شوند و مرحله کشوری نیز دوم تا پنجم آذرماه امسال در مرکز فضای مجازی سازمان بسیج برگزار خواهد شد.
نظر شما