به گزارش ایرنا، «حسین خوشاقبال» روز شنبه در نشستی که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی در دفتر معاونت سیاسی و امنیتی استانداری تشکیل شد، با اشاره به کاهش آستانه تحمل جامعه براثر تحریمها، شیوع کرونا و خشکسالی گفت: در شرایطی که جبهه معاند و بدخواهان، مشغول تبلیغات منفی برای ایجاد ناامیدی و بی اعتمادی به نظام اسلامی هستند، مدیران باید تلاش مضاعفی برای حل مشکلات مردم داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه نباید دولت جدید را در ابتدای راه با حاشیه روبرو کرد، افزود: اگر تصمیمات ما متناسب با شرایط جامعه نباشد ممکن است به مسایلی فراتر از استان منجر شود و باید تصمیمات مانع و پیشگیرنده از اتفاقات و تجمعات باشد.
خوشاقبال، ضمن تاکید بر استمرار آبرسانی سیار در شهرها و روستاهای پاوه، از امور آب و آبفا خواست که در اجرای پروژه های تامین آب این شهرستان با اولویت ۲ پروژه حفاظت فیزیکی چشمه «هانیکوان» و طرح جمع آوری و انتقال فاضلاب روستای «دشه» تسریع نمایند.
در این جلسه «جلیل بالایی» سرپرست فرمانداری پاوه نیز با اشاره به چهار طغیان آلودگی در روستاهای شهرستان به دلایل خشکسالی، جنس خاک و قدرت نفوذپذیری آن، وجود عوامل آلاینده بالادستی و ضعف تجهیزات و امکانات دستگاه های شهرستانی خواهان تشدید نظارتها و تسریع در اجرا پروژه های تامین آب شهرستان شد.
در ادامه این جلسه مدیران و مشاوران امور آب و آبفا و مرکز بهداشت کرمانشاه گزارش و پیشنهاداتی ارایه و تصمیماتی اتخاذ شد.
شهر پاوه، بخش های تابعه و تعدادی از روستاهای این شهرستان با کمبود آب شرب مواجه هستند و شرکت آب و فاضلاب برای رفع این مشکل به برخی مناطق این شهرستان مرزی آبرسانی سیار می کند.
شهرستان مرزی پاوه با ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما