۴ محقق و فناور ایرانی در میان ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

تهران- ایرنا- چهار محقق و فناور ایرانی که در حوزه فناوری‌ نانو فعالیت دارند در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان معرفی شدند.

دکتر محمد مهدویان احدی دانشیار پژوهشگاه رنگ و دکتری رشته مهندسی پلیمر گرایش رنگ، دکتر بهرام رمضان‌زاده دانشیار پژوهشگاه رنگ و رشته مهندسی پلیمر گرایش رنگ از دانشگاه امیرکبیر و عضو هیات‌ علمی پژوهشگاه رنگ که پیش از این به‌عنوان دانشمندان جوان معرفی شده بودند، از محققان ایرانی هستند که در فهرست 2 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.

ایمان علی‌بخشی محقق پسادکتری پژوهشگاه رنگ در رشته مهندسی پلیمر گرایش رنگ و محمد رمضان‌زاده دانشجوی دکتر مهندسی پلیمر این پژوهشگاه هم در لیست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان معرفی شدند.

۴ محقق و فناور ایرانی در میان ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

دکتر محمد مهدویان احدی دانشیار پژوهشگاه رنگ و دکتری رشته مهندسی پلیمر گرایش رنگ

۴ محقق و فناور ایرانی در میان ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

دکتر بهرام رمضان‌زاده دانشیار پژوهشگاه رنگ و رشته مهندسی پلیمر گرایش رنگ

۴ محقق و فناور ایرانی در میان ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

ایمان علی‌بخشی محقق پسادکتری پژوهشگاه رنگ در رشته مهندسی پلیمر گرایش رنگ و محمد رمضان‌زاده دانشجوی دکتر مهندسی پلیمر این پژوهشگاه

این چهار محقق متخصص در حوزه سنتز نانوذرات و پوشش‌های مقاوم در برابر خوردگی و پوشش‌های مقاوم در برابر تابش نور خورشیدفعال هستند و دستاوردهای جالب توجهی در این حوزه داشته‌اند،  نکته قابل توجه این است که دکتر بهرام رمضان‌زاده برای دومین باراست که جزو دو درصد دانشمندان برتر جهان شناخته می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این فهرست توسط Elsevier BV و براساس اطلاعات استانداردسازی شده ارجاعات، h-index، hm-index، ارجاعات به مقالات با جایگاه متفاوت نویسندگان و یک شاخص ترکیبی تهیه شده ‌است.

این چهار محقق علاوه بر تحقیقات دانشگاهی در قالب یک شرکت دانش بنیان با همکاری مرکز توسعه نانوکامپوزیت، پلیمر، رنگ و رزین ستاد ویژه توسعه فناوری نانو موفق به انجام برخی طرح‌های موفق صنعتی در داخل و خارج شدند که از جمله آن‌ها می‌توان به فروش دانش‌ فنی محصول نانویی LDH به یک شرکت ژاپنی، فروش دانش فنی پوشش‌های مقاوم به تابش نور خورشید به یک شرکت داخلی تولیدکننده دیوارپوش‌های ساختمانی و سپس ثبت اختراع بین‌المللی آن در کشور آمریکا و کانادا که در نهایت منجر به صادرات این محصول نانویی به کشور کانادا شده و  واگذاری چند دانش فنی دیگر در داخل کشور را در کارنامه خود دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha