۳هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال اعتبارات محرومیت‌زدایی توزیع شد

شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اختصاص اعتبار برای محرومیت‌زدایی گفت: سه هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب محرومیت‌زدایی در این استان توزیع شد.

علی شهریارپور روز یکشنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این میزان اعتبار در پنج فصل آموزش، بهداشت و درمان (سلامت)، آبرسانی، راه روستایی و آبخیزداری و آبخوان‌داری توزیع شد.

وی افزود: اعتبارات سه فصل از فصول فوق شامل آموزش، آب‌رسانی و آبخیزداری و آبخوان‌داری از طریق دستگاه‌های ملی و ۲ فصل شامل بهداشت و درمان (سلامت) و راه روستایی به‌طور استانی توزیع شده است.

شهریارپور تصریح کرد: از مجموع این اعتبارات یک‌هزار و ۱۹۴ میلیارد و ۶۷۱ میلیون ریال به ۸۴ طرح مدرسه‌سازی، ۵۶۸ میلیارد و ۱۴۳ میلیون ریال به ۴۷ طرح بهداشت و درمان (سلامت)، یک‌هزار و ۶۰۹ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال به ۱۰ طرح آبرسانی، ۳۹۴ میلیارد و ۳۰۶ میلیون ریال به ۲۳ طرح راه روستایی و ۲۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به ۱۰ طرح آبخیزداری و آبخوان‌داری استان اختصاص پیدا کرد.

وی یادآور شد: از مجموع اعتبارات محرومیت‌زدایی چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ میلیارد ریال به شهرستان کیار، ۷۸ میلیارد ریال به شهرستان فارسان، ۷۵۰ میلیارد ریال به شهرستان کوهرنگ، ۷۰۰ میلیارد ریال به شهرستان اردل، ۱۷۴ میلیارد ریال به شهرستان بروجن، ۴۰۰ میلیارد ریال به شهرستان شهرکرد، ۱۰۲ میلیارد ریال به شهرستان سامان، ۳۸۰ میلیارد ریال به شهرستان بن، ۵۱ میلیارد ریال به شهرستان خانمیرزا و یک‌هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به شهرستان لردگان اختصاص یافته و به استان ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال چهار هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه‌ای برای دستگاه‌های اجرایی مشمول نظام بودجه استان در نظر گرفته شده که ۱۰۰ درصد آن توزیع، مبادله موافقتنامه‌ها انجام و تخصیص اعتبار مربوطه به دستگاه‌های اجرایی انجام شده است.

وی گفت: اعتبارات تملک‌ دارایی‌های سرمایه‌ای چهارمحال و بختیاری در بودجه امسال ۲۵ هزار میلیارد ریال بود که تاکنون ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال آن توزیع و طرح‌های و پروژه‌های آن مشخص و موافقت‌نامه‌ها نیز مبادله شده است.

شهریارپور تاکید کرد: فرمانداران و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری برای جذب سریع‌تر اعتبارات اقدام کنند و این مهم را به روزهای پایانی سال موکول نکنند.

وی افزود: رعایت انضباط و حذف فرایندها و هزینه‌های غیرضرور، ارتقای بهره‌وری، رفع عوامل مُخِل رشد اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و همچنین شناسایی و عملیاتی کردن راهکارهای افزایش منابع عمومی از اصول اساسی در تدوین و ارائه بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ دستگاه‌های اجرایی به‌شمار می‌رود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: رشد اقتصادی با تمرکز بر ارتقای بهره‌وری، ایجاد ثبات اقتصادی، عدالت‌محوری و مبارزه با فساد و تغییر ساختار بودجه در تامین مالی اقتصاد به‌عنوان رویکردهای کلان بودجه سال ۱۴۰۱ کشور مشخص شده است.

شهریارپور هدف‌گذاری رشد اقتصادی در کشور برای سال آینده را هشت درصد دانست و یادآور شد: این هدف‌گذاری برای چهارمحال و بختیاری ۷.۶ درصد است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha