به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری اماراتی «العین»، این فیلم موسوم به "کمین" بیانگر به اصطلاح "دلاوریهای نیروهای اماراتی" در تجاوزگری این کشور به همراه عربستان علیه یکی از فقیرترین کشورهای جهان است.
این پایگاه اماراتی داستان فیلم را درباره سه نیروی نظامی اماراتی به نام های "علیو بلال و هنداسی" دانست که سال ۲۰۱۸میلادی برای جنگ علیه یمن به این کشور اعزام و سپس در یکی از گذرگاههای کوهستانی یمن در کمین نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن گرفتار می شوند.
به نوشته این پایگاه، امارات در این فیلم تلاش کرده است تا با تصویرسازی درباره چگونگی رهایی نیروهایش از این کمین، به نوعی با تحریف واقعیت، چهره ای قوی از ارتش خود به بیننده القا کند.
امارات همچنین برای تحریف بهتر واقعیت های جنگ علیه یمن و تبلیغات گسترده تر در سطح جهان برای فیلم خود به سراغ «پیر موریل» کارگردان فرانسوی رفته است که کارگردانی فیلم اکشن (ربوده شده) «Taken» با بازیگری «لیام نیسون» را در کارنامه خود دارد.
این فیلم به طور کامل در امارات فیلم برداری شده است و به زعم این پایگاه خبری، بزرگترین تولید سینمایی به زبان عربی در جغرافیای کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به شمار می رود.
امارات برای بزرگنمایی این فیلم نیز اقدام به پخش تیرزهای تبلیغاتی آن کرده و از آغاز اکران فیلم در ۲۵ ماه نوامبر جاری در سینماها خبر داده است.
بهره برداری امارات از اهرم سینما برای پروپاگاندا و "رامبو سازی" ارتش خود درحالی صورت می گیرد که واقعیت های جنگ در یمن از چیزی دیگری حکایت دارد.
عربستان به همراه برخی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از جمله امارات و همچنین مصر و سودان و با کمک آمریکا و رژیم صهیونیستی در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ ائتلافی را برای حمله به یمن تشکیل داد و تلاش کرد که «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به قدرت بازگرداند، اما این ائتلاف متجاوز در طول هفت سال گذشته و با وجود حملات همه جانبه و محاصره زمینی، دریایی و هوایی یمن نتوانسته به هیچ یک از اهداف تجاوزکارانه خود دست یابد.
این ائتلاف به مرور و به دلیل شکستهای گسترده از نیروهای مردمی یمن، به سوی فروپاشی سوق پیدا کرده و اکنون تنها عربستان و امارات با همراهی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم یمن میجنگند و عملا در باتلاق این بحران گرفتار شده اند.
در طول این جنگ بیش از شش ساله هزاران نفر از شهروندان یمنی شهید یا زخمی شده و میلیون ها نفر نیز از خانه و کاشانه خود آواره شده اند، اما ائتلاف سعودی تاکنون هیچ دستاوردی نداشته و این روزها در جبهه مارب شکست های سختی را متحمل شده است.
سازمان های بشردوستانه وابسته به سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری بین المللی نیز بارها در گزارش های خود از اوضاع وخیم انسانی کشور فقیر یمن و قربانی شدن شهروندان یمنی بر اثر شیوع بیماریهای واگیر دار و سوء تغذیه و کمبود شدید دارو و مواد غذایی به شدت ابراز نگرانی کرده اند.
سازمان ملل متحد و بسیاری از کشورها و نهادهای بین المللی در طول این سالها خواهان پایان جنگ علیه یمن و حل و فصل بحران این کشور از طریق گفت وگوی سیاسی شده اند؛ اما با وجود همه این درخواست ها این تجاوزگری علیه ملت یمن از جانب عربستان و امارات در سایه حمایت برخی کشورهای غربی از آنها همچنان ادامه دارد.
در همین راستا، شماری از سیاستمداران و شخصیت های سیاسی و دینی جهان عرب در طول این سالها یا از تداوم جنگ علیه یمن به شدت انتقاد کرده یا آن را محکوم کرده اند.
نظر شما