شهرک صنعتی سازه‌های فلزی در هفشجان چهارمحال و بختیاری احداث می‌شود

شهرکرد -ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت بیش از ۶ هزار صنعتگر حوزه جوش در شهر هفشجان گفت: شهرک صنعتی سازه‌های فلزی کشور در شهر هفشجان احداث می‌شود.

احمد راستینه روز شنبه در آیین افتتاحیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته جوشکاری در چهارمحال و بختیاری افزود: مطالعات احداث و اجرای این شهرک تخصصی در شهر هفشجان به عنوان قطب جوش ایران انجام شده و امید است یکی از دستاوردهای این مسابقات مهارت جوشکاری ایران، احداث و اجرای این شهرک در این شهر صنعتی باشد.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از سازه‌های بزرگ صنعتی کشور به دست صنعتگران حوزه جوش این استان تهیه و ساخته می‌شود، گفت: با احداث این شهرک تخصصی، نیاز به اعزام و هزینه کردن صنعتگران این حوزه به سایر مناطق برای اجرای طرحهای صنعتی نیست و صنعتگران متخصص زیرنظر ناظران و جوشکاران ناظر، سازه‌ها را در این شهر تولید به سایر مناطق ارسال خواهند کرد.

راستینه به ظرفیت‌های مهم چهارمحال و بختیاری از جمله بادام، خاتم، نمد، جوش و گز اشاره کرد و گفت: به دلیل تکمیل نبودن زنجیره تولید و نداشتن بِرند، از این ظرفیت‌های به خوبی استفاده نشده است و هم‌اکنون این استان یکی از استان‌ها با درصد بیکاری بالاست.

به گفته وی، برای توسعه صنعت بادام در شهرستان سامان، شهرک تخصصی بادام کلنگ‌زنی شده و تا با احداث این ناحیه صنعتی زمینه اشتغال در این منطقه افزایش یابد.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری المیپادهای ملی و جشنواره‌های بزرگ در حوزه نمد، خاتم، بادام و جوش یک ظرفیت برای تکمیل زنجیره تولید است تا بتوان زمینه برندسازی  محصولات را که لازمه توسعه یک مهارت است افزایش داد و متناسب با آمایش سرزمین برای برندسازی محصول برنامه‌ریزی انجام شود.

وی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های مختلف در استان، اما یک عقب‌ماندگی تاریخی در استان وجود دارد که توسعه مراکز فنی و حرفه‌ای و افزایش آموزش و مهارت به مرم یک راهکار و گام اثرگذار در کاهش بیکاری در استان است.

تکمیل زیرساخت‌ها یک راهکار برای رفع مشکلات استان و برون رفت از محرومیت است

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت رفع محرومیت‌زدایی از استان گفت: تکمیل زیرساخت‌ها یک راهکار برای رفع مشکلات استان و برون رفت از محرومیت است.

وی اظهار داشت: از ابتدای تشکیل مجلس یازدهم، اجرای و توسعه زیرساخت‌ها از جمله تکمیل طرح راه‌آهن و طرح انتقال آب بن به بروجن و احداث شهرک‌های تخصصی در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته وی، اجرای طرح راه‌آهن از سال ۸۸ آغاز شده است و تا فرودین‌ماه سال گذشته تنها 23 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با پیگیری نمایندگان و همراهی استاندار سال گذشته 450 میلیارد تومان برای اجرای این طرح جذب شد و پیشرفت فیزیکی این طرح هم‌اکنون به بالای ۶۵ درصد رسیده است.

وی افزود: امسال نیز برای اجرای این طرح 100 میلیارد تومان در لایحه بودجه و همچنین سفر رییس مجلس به استان در نظرگرفته شده است که با تخصیص این میزان سال آینده این طرح تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

راستنیه اظهار داشت: پروژه بزرگ انتقال آب بن به بروجن نیز یکی از مهمترین طرحهای در دست اجرا در استان است که با اجرای مشکل تامین آب آشامیدنی برای نیمی از جمعیت استان رفع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه توسعه استان به مسایل آبی گره خورده است، گفت: شفافیت، قانون‌مداری، عدالت و نگاه تخصصی در بهره‌برداری منابع آب در دستور کار قراردارد.

به گزارش ایرنا، نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته جوشکاری با حضور معاون وزیر تعاون و رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور و هنرمندان صنعت جوش کشور در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

این دوره مسابقات ملی مهارت در رشته جوشکاری با رقابت مهارت‌آموزان این رشته از استان‌های اصفهان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، قزوین، مرکزی، کردستان و چهارمحال و بختیاری از ۲۲ تا ۲۶ آبان‌ماه به  میزبانی شهر هفشجان برگزار خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در بخش‌های جوشکاری آرگون، جوشکاری با قوس الکتریکی دستی، جوشکاری co۲ برروی قطعات کربن استیل، آلومینیوم و استنلس به  مدت سه روز رقابت می‌کنند.

در پایان مسابقات سه نفر برگزیده این  رقابت  ملی انتخاب و به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha