رضا احمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سد کارون ۴ ظرفیت تولید چهار هزار تن ماهی را دارد و هماکنون پنج بهرهبردار در این سد مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه پرورش ماهی در قفس به عنوان یکی از روشهای نوین آبزیپروری در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی از سالهای گذشته در این سد آغاز شده است،گفت: اجرای این طرح نقش مهمی در اشتغالزایی و تامین پروئتین استان دارد.
به گفته وی، اجرای طرح پرورش ماهی در قفس از سال ۱۳۹۵ در این سد آغاز شد و تاکنون حدود هشت هزار تن ماهی در قفس در سد کارون ۴ تولید شده است و پیشبینی میشود امسال نیز ۲ هزار تن ماهی از ۱۰۰ قفس در این سد تولید و آماده عرضه به بازار شود.
احمدی اظهارداشت: میزان اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده تاکنون در این سد در حوزه پرورش ماهی حدود ۳۰۰ نفر در سال است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه بیش از ۲۲ هزار تن ماهی قزلآلا رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی کشور را در یک دهه اخیر به خود اختصاص داده است.
سد کارون ۴ بزرگترین سد بتنی دو قوسی ایران و پنجمین سد مرتفع برق آبی در جهان بر روی رودخانه کارون در ۱۸۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری و در بخش میانکوه اردل واقع شده است.
این سد به طور کامل به دست مهندسین ایرانی ساخته شده است. ارتفاع این سد از پی ۲۳۰ متر و طول تاج آن ۴۴۰ متر با عرض هشت متر و طول دریاچه پشت آن حدود ۴۵ کیلومتر و دارای نیروگاهی با ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات است و ساخت این سد در سال ۱۳۸۱ شروع و در سال ۱۳۹۰ افتتاح شد.
نظر شما