۸۷ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه اینترنت متصل هستند

ارومیه- ایرنا- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: حدود ۸۷ درصد از مجموع ۳۹ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه اینترنت متصل است.

مجید سلطانی روز یکشنبه در حاشیه سفر به آذربایجان‌غربی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۳۹ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار برای شرکت مخابرات ایران تعیین شده است که از این تعداد بیش از ۳۴ هزار روستا به شبکه اینترنت متصل است و اتصال مابقی روستاها  نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه عمده روستاهای بالای ۲۰ خانوار از طریق تکنولوژی سیار به اینترنت مجهز شده‌اند، افزود: شرکت مخابرات ایران هم اینک در فاز بهینه سازی خدمات ارائه شده در این مناطق قرار دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه طی ۱۲ سال گذشته عملا دولت‌ها حمایت آنچنانی از شرکت مخابرات ایران نداشتند افزود: خوشبختانه دولت سیزدهم توجه ویژه ای به توسعه زیرساخت‌ها دارد که در آینده در این راستا شاهد تحولات مثبتی در کشور خواهیم بود.

وی ادامه داد: جلسات مناسبی با وزیر ارتباطات نیز در این زمینه برگزار شده نشان می دهد دولت برنامه‌های راهبردی ویژه‌ای در این حوزه دارد.

درآمد شرکت مخابرات با نرخ تورم سازگار نیست

سلطانی با بیان اینکه درآمد شرکت مخابرات با نرخ تورم سازگار نیست، گفت: طی ۱۲ سال گذشته قیمت ارز تقریبا ۳۰ برابر شده و هزینه‌های ریالی شرکت مخابرات نیز بیش از ۱۵ برابر افزایش یافته است ولی تعرفه‌های این شرکت ثابت مانده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران متشکل از ۲ بخش همراه اول و تلفن ثابت است، اظهار داشت: متاسفانه بخش ثابت بسیار پرهزینه و عملا با روند فعلی توسعه آن بسیار کند است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: این یک اصل است که به اندازه سرمایه گذاری انجام شده باید سرمایه بازگردانده شود در حالیکه در بخش ICT این بازگشت سرمایه کمی ضعیف است و سرمایه گذاران بخش خصوصی علاقه ای به سرمایه گذاری در این حوزه ندارند.

۸۷ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه اینترنت متصل هستند

کاهش ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی درآمدهای شرکت مخابرات 

وی در ادامه با بیان اینکه سازگار نبودن درآمد شرکت مخابرات با نرخ تورم سبب کاهش چشمگیر درآمدهای این شرکت و منجر به شیب کند سرمایه گذاری در بحث زیرساخت‌ها شده است، گفت: طی ۱۲ سال گذشته درآمدهای این شرکت بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال کاهش یافته است.

سلطانی ادامه داد: همین موضوع سبب شده تا شرکت مخابرات ایران در مقایسه با سایر شرکت‌های فعال در برخی دیگر از کشورها روند توسعه قابل قبولی نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در رابطه با برنامه ریزی این شرکت جهت توسعه زیرساخت‌ها، بیان کرد: تمامی تلاش خود را به کار می‌گیریم تا در پنج سال آتی بیش از ۸۰ درصد مردم به فیبرنوری و از خدمات ارائه شده بهره‌مند شوند.

برنامه ای برای افزایش تعرفه‌ها نداریم

وی در رابطه با مباحث مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر افزایش تعرفه‌های خدماتی شرکت مخابرات ایران، گفت: باید اعلام کنیم که جبران بخشی از هزینه‌ها از طریق خدمات ارائه شده با فرمول خاصی صورت می‌گیرد که به هیچ وجه تحت عنوان افزایش تعرفه مطرح نیست.

سلطانی افزود: تعرفه‌های خدمات ارائه شده عملا همان تعرفه‌های ۱۲ سال گذشته است فقط با یک فرمول خاصی که نسبت به مناطق مختلف نیز متغیر خواهد بود، یک هزینه نگهداری در نظر گرفته شده که با طرح‌های تشویقی خاصی نیز همراه است تا حمایت لازم از مردم صورت گیرد.

به گزارش ایرنا، شرکت سهامی مخابرات ایران، شرکت نیمه خصوصی مخابرات است که در سال ۱۳۵۰ تاسیس شد؛ این شرکت، دارای ۳۱ منطقه مخابراتی استانی در سراسر کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha