ایرج کیانی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ایده و طرح "مینا کریمیان" از دانشجویان رشته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه و عضو شورای مرکزی مجمع تخصصی کانونهای هلال احمر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در قالب ساخت نرمافزاز (اپلیکیشن کووید-۱۹) با عنوان "یارینو" در آکادمی نوآوری جوانان فدراسیون بینالمللی جمعیتهای هلال احمر و صلیب سرخ (IFRC) پذیرفته شد.
وی گفت: این نرمافزار با هدف آگاهسازی و بالابردن دانش مردم در ارتباط با ویروس کرونا، تهیه شده و در این نرمافزار بخشهای مختلف از جمله اخبار مهم در ارتباط با کرونا، راهنمای تغذیه در دوران قبل از کرونا و قرنطینه، سوالات متداول و پرتکرار در ارتباط با کرونا، آمار روزانه مبتلایان در دوران کرونا، مراقبت بهداشتی، پیشگیری و درمان کرونا، تغذیه دوران ابتلا به کرونا، رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای همه افراد به خصوص همراهان بیماران مبتلا به کرونا با استفاده از منابع معتبر دنیا بارگذاری میشود.
کیانی افزود: در این آکادمی، تعدادی از ویدیوهای ارسالی از ایدهها و داستانهای جوانان عضو صلیب سرخ جهانی و هلال احمر در زمینههای مختلف سلامت دیجیتال، پیشگیری و راههای بهداشتی در زمینه کرونا بارگذاری شده است.
مینا کریمیان ایدهپرداز نرم افزار"یارینو" نیز گفت: برای طراحی و ساخت این نرمافزار بیش از ۶ ماه با کمک سایر هم تیمیهای خود وقت صرف کرده است.
به گفته وی، بالا بردن سطح آگاهی مردم و اطلاعرسانی صحیح و سریع در خصوص آخرین یافتههای علمی و بالا بردن سطح دانش و علم مردم در خصوص این بیماری نوظهور از اهداف طراحی این نرم افزار بوده است.
به گزارش ایرنا، این رقابت بین ۱۸۰ کشور جهان برگزار و جایزه این ایده ۵۰۰ فرانک سوییس تعیین شده بود که مینا کریمیان موفق به دریافت این جایزه شده است.
هماکنون بیش از ۲۵ هزار نفر در استان عضو جمیعت هلال احمر قرار دارند که افرادیکه تا ۳۵ سال سن دارند در سازمان جوانان و مابقی در بخش امداد و سازمان داوطلبان عضویت دارند.
نظر شما