فرماندار ملایر: اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا با جدیت در دستورکار است

همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت که اجرای طرح «سکوی هوشمند مدیریت کرونا» از ابتدای آذر در شهرستان با جدیت در دستور کار است و همه دستورالعمل‌های ابلاغی در این زمینه باید به درستی اجرا شود.

به گزارش ایرنا؛ «قدرت الله ولدی» روز چهارشنبه در ستاد استانی مدیریت کرونا که به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست استاندار همدان برگزار شد، اظهار داشت: تمامی زمینه ها و ظرفیت‌ها برای اجرای طرح سکوی هوشمند مدیریت کرونا در این شهرستان مهیا است.

وی با اشاره به روند رو به بهبود شیوع ویروس کرونا در این شهرستان افزود: طی ۲ ماه بر اساس رنگ‌بندی شهرهای کشور، رنگ شهرستان ملایر از نظر کرونا زرد است و این نشان دهنده حساسیت مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی است.

فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه این شرایط شکننده است و با اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا یکسری محدودیت‌ها در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است، ادامه داد: تمامی ارگان‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی، اصناف و بازاریان و مردم در طرح هوشمند مدیریت کرونا موظف به اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی طرح هستند.

ولدی روند اجرای واکسیناسیون را در این شهرستان مطلوب ارزیابی کرد و گفت: طرح واکسیناسیون خانه به خانه باید به صورت ویژه در سطح شهرستان اجرایی شود و افرادی که از زدن واکسن امتناع می‌کنند، در این طرح نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

وی خواستار نظارت مستمر بر تزریق واکسن در سطح روستاها و بخش‌های شهرستان شد و ادامه داد: با هماهنگی و همکاری بخشداران باید نواقص و مشکلات واکسیناسیون کرونا در سطح روستاها رفع و تشویق مردم به تزریق واکسن انجام شود.

معاون استاندار همدان از اصحاب رسانه خواست که نسبت به اطلاع‌رسانی طرح سکوی هوشمند مدیریت کرونا در سطح شهرستان و آگاه‌سازی مردم همانند گذشته تلاش کنند تا بتوانیم از این شرایط عبور کرده و به وضعیت آبی و امن شیوع ویروس کرونا برسیم.

ولدی افزود: در حال حاضر ۲۰ درصد از جمعیت این شهرستان واکسن نزده‌اند که با اجرای طرح سکوی هوشمند مدیریت کرونا این تعداد باقیمانده نیز باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

وی ضمن تقدیر از همراهی و مشارکت اصناف، کسبه و بازار تاکید کرد: در راستای اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا، حتما کد سلامت خود را در مغازه‌های خود نصب کنند و مراقبت‌های لازم را به عمل آورند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز گفت: در حال حاضر ۶۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های ملایر بستری هستند و از ماه‌های گذشته روند نزولی بوده، اما هنوز به صفر نرسیده‌ایم.

محسن ترکاشوند تاکید کرد: تاکنون ۱۹۵ هزار نفر دُز اول را دریافت کرده‌اند و حدود ۱۳۰ هزار نفر ۵۰ درصد از جامعه هدف در این شهرستان دُز دوم را هم دریافت کرده‌اند و این موجب می‌شود که ۱۱ برابر به کرونا مبتلا شوند.

وی بیان کرد: دانش آموزان بین ۱۲ تا ۱۸ سال هم ۸۰ درصد در دُز اول و بیش از ۴۰ درصد هم در دُز دوم واکسینه شده‌اند.

ترکاشوند گفت: افراد ۶۰ سال به بالا هم باید نسبت به دریافت دُز سوم اقدام کنند و بالای ۹۰ درصد ایمنی پیدا می‌کنند. 

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: در این شهرستان حدود ۵۵ تا ۶۰ هزار نفر واکسن نزده‌اند که حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار آنها جمعیت روستایی و مابقی جمعیت شهری است که با اجرای طرح خانه به خانه واکسیناسیون این تعداد نیز انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha