منابع بانک‌های کردستان بیش از ۶۰ درصد افزایش یافت

سنندج - ایرنا - مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری کردستان از افزایش منابع و مصارف بانک های استان خبرداد و گفت: منابع بانک‌های استان ۶۰.۲ درصد و مصارف هم ۵۶.۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

 کمال حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به بیان وضعیت تسهیلات پرداختی بانک های استان در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: براساس آخرین آمار اعلامی توسط بانک مرکزی مبلغ کل سپرده های بانکی کردستان ۲۱۸ هزار و ۴۳۱ میلیارد ریال بوده که سهم استان در در این رابطه در کشور نیم درصد و رتبه آن هم در بین همه استان‌ها بیست و ششم است.

وی با اشاره به اینکه ۵۵.۹ درصد کل منابع بانکی و ۶۵.۳ درصد مصارف بانک های کشور مربوط به استان تهران است، افزود: ۲۳.۸ درصد منابع و ۱۷.۵ درصد مصارف هم مربوط به هفت استان کشور و ۲۰.۳ درصد منابع و ۱۷.۲ درصد مصارف نیز مربوط به ۲۳ استان دیگر کشور بوده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری کردستان میزان منابع (مانده سپرده ها)  بانک های عضو کمیسیون هماهنگی بانکهای  استان در نیمه نخست امسال را بیش از ۲۶۶ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۶۰.۲ درصد افزایش داشته است.

حسینی یادآور شد: میزان مصارف ( مانده تسهیلات اعطایی) بانک های استان در این مدت بیش از ۲۱۷ هزار میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۵۶.۴ درصد افزایش یافت.

وی اضافه کرد: بیشترین منابع بانکی استان در اختیار بانک های سپه، ملی و ملت و بیشترین مصارف هم متعلق به بانک های ملی، کشاورزی و ملت است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری کردستان به میزان تسهیلات پرداختی بانک های استان در نیمه نخست امسال اشاره کرد و گفت: امسال ۷۴ هزار و ۵۱۸ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در استان پرداخت شده که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته که ۵۰ هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال بوده  ۴۹ درصد رشد داشته است.

حسینی با اشاره به اینکه ۱۷ درصد این تسهیلات پرداختی در بخش کشاورزی و هفت درصد در بخش صنعت و معدن بوده است، افزود: پنج درصد مجموعه تسهیلات بانکی پرداخت شده در استان مربوط به بخش مسکن و ساختمان، ۶۸ درصد هم خدمات بازرگانی و سه درصد هم مربوط به سایر بخش ها بوده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری کردستان اظهار داشت: بانک های ملت، ملی، سپه، کشاورزی، تجارت، مهرایران و صادرات به ترتیب بیشترین میزان تسهیلات را طی این مدت در استان پرداخت کردند. 

وی در پایان خواستار هدایت  منابع بانکی در بخش  تولید و پرداخت بیشتر تسهیلات در بخش‌های موثر اقتصادی برمبنای ظرفیت‌های استان از جمله در بخش‌های کشاورزی و صنعت و معدن  شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha