شقایق کهورزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سن تشخیص و درمان تنبلی چشم در کودکان ۳تا ۶ سالگی است اظهار داشت: در صورت از دست دادن زمان طلایی تشخیص و درمان صدمات جبران ناپذیری برای کودک و خانواده ایجاد می شود.
وی افزود : تنبلی چشم یک اختلال است که اگر به موقع تشخیص داده شود قابل درمان و اگر تشخیص به موقعه انجام نشود منجر به کم بینایی و حتی نابینایی کودک می شود.
رییس اداره بهزیستی کیش یادآور شد: هم اکنون برنامه غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم در اداره بهزیستی کیش در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ انجام می شود و موسسه پیام باران ثمین کیش با شماره تماس ۴۴۴۳۲۱۰۱ و موسسه سلدای زندگی کیش با شماره تماس ۰۹۱۲۲۵۰۴۵۳۶ تحت نظارت این اداره فعالیت دارند.
کهورزاده گفت: با استفاده از این طرح کودکان سه تا ۶ سال به مراکز معاینه چشم رفته و آن دسته از کودکانی که مشکل بینایی خاصی داشته به چشم پزشک ارجاع داده و مشکل بینایی آنها مشخص میشود.
وی اظهار داشت: این طرح به منظور جلوگیری از شیوع ویروی کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی و بدون هیچ گونه تماس فیزیکی با با دستگاه های پلاز اپتیکس و E چارت انجام می می شود.
رییس اداره بهزیستی کیش اظهار داشت: تمام کودکان گروه هدف می بایست غربالگری بینایی شوند تا در صورت مشکلات بینایی با ارجاع و مداخلات به موقعه از مشکلات پیشگیری کرد.
تنبلی چشم یا "آمبلیوپی" نوعی اختلال بینایی است که دید را کاهش می دهد و پیشرفت آن منجر به کم بینایی و حتی نابینایی می شود و اختلال در دید عمقی، اختلالات تحصیلی و یادگیری، نابینایی یا کاهش بینایی دائم، کاهش قدرت تمرکز و تفکیک و افزایش احتمال بروز حوادث و معلولیت در کودکان از عوارض ناشی از آن محسوب می شود.
نظر شما