به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از اوراسین تایمز، کشور امارات عربی متحده بتازگی از یک قرارداد ۳.۵ میلیارد دلاری با کره جنوبی برای خرید موشکهای میانبرد زمین به هوای "چئونگونگ" خبر داد. اداره برنامههای دفاعی کره نیز تایید کرد که مذاکرات شروع شده هرچند قرارداد هنوز امضا نشده است. این قرارداد در صورت امضا به بزرگترین صادرات تسلیحاتی تاریخ کره تبدیل خواهد شد.
هر چند تقسیم کره به شمالی و جنوبی بعد از جنگ جهانی دوم قرار بود موقتی باشد اما سیاست زمان جنگ سرد مانع از اتحاد دو کره شد. ارتش کره جنوبی در مقایسه با کره شمالی امکانات کمتری داشت و این در آغاز جنگ کره نابودکننده بود و کره جنوبی را تا مرز شکست برد.
این تجربه موجب شد که کره بهتر مجهز شود. کره جنوبی با تولید تحت لیسانس سختافزارها و ادوات خارجی کار تامین نیازهای نظامی خود را شروع کرد.
کیاف -۲۱ "بوراما"
جت جنگنده کیاف-۲۱ به عنوان یکی از ادوات مهم بخش هوایی کره جنوبی توصیف شده است. این جنگنده که "بوراما" نامیده میشود یک هواپیمای جنگی پیشرفته نسل ۴.۵ است که با همکاری اندونزی تولید میشود. این هواپیما به عنوان یک جنگنده پیشرفته چندمنظوره تولید میشود و نسبت به بسیاری از معاصران خود رادارگریزتر است.
در آوریل ۲۰۲۱ ، اولین نمونه این جنگنده تکمیل شد و طی یک مراسم در مقر شرکت صنایع هوافضای کره رونمایی شد و قرار است اولین پرواز آزمایشی آن در سال ۲۰۲۲ انجام شود و تولید آن هم برای سال ۲۰۲۶ برنامه ریزی شده است.
کِشتی تهاجمی آبی-خاکی کلاس "دوکدو"
این کِشتی کلاس دوکدو چیزی بیش از صرف یک کشتی تهاجمی آبی خاکیAmphibious است چرا که جنگندههای نسل پنجم اف-۳۵ بی هم در عرشه خواهد داشت و به یک "تغییر دهنده بازی" در حوزه غرب اقیانوس آرام تبدیل خواهد شد. در حاضر دو کشتی در این کلاس با نامهای "دوکدو" و "مارادو" معرفی شده اند که قادر به حمل و انتقال ۲۰۰ خودرو و ۷۵۰ تفنگدار دریایی و تا ۱۵ بالگرد هستند.
"پلنگ سیاه" کی-۲
"کی – ۲" یک تانک رزمی پیشرفته نسل بعدی است که به عنوان یکی از پیشرفتهترین و پرهزینهترین نمونهها محسوب میشود که تفنگ ۱۲۰ میلیمتری کالیبر ۱۲۰ خودکار را با زرههای پیشرفته کامپوزیت ترکیب میکند. این تانک برای سناریوهای جنگی کامل آینده بخوبی تجهیز شده است که توانایی عملیات با مرکزیت شبکهای و استفاده از مهمات هوشمند و سنسورهای نوری را دارد.
"تندر" کی۹
"تندر" کی۹ که با دریافت سفارش از کشور هندوستان در مرکز توجه رسانهها قرار گرفت، یک "هوویتزر" خودکششی است که چندین فناوری از "پلنگ سیاه" کی۲ را هم در خود دارد و برد پرتابی آن ۴۰ کیلومتر است.
تندر با حمایت یک سیستم تغذیهای نیمهخودکار میتواند به حداکثر توان آتش ۳ دور در ۱۵ ثانیه برسد و تواناییهای رزمی خاصی برای تقویت بقا در برابر ضدحملههای دشمن دارد.
گونههای تانک تندر در بازار بینالمللی موفق بودهاند و در کشورهای هند، استونی، فنلاند، ترکیه، نروژ و لهستان در خدمت قرار دارند.
سلاحهای سبک "دوو"
سلاحهای کوچک و سبک کره جنوبی نیز در بازار داخلی و بینالمللی بسیار پرطرفدار هستند. موفقیت تولید با این حقیقت قابل تخمین است که سلاح نیمهخودکار "کی۱" به تنهایی ۱۸۰ هزار واحد تولید میشود و صادر خواهد شد.
سلاحهای سبک سری "کی" شامل تیربار نیمه خودکار کی-۱ ، تفنگ هجومی کی-۲ و تیربار سبک کی-۳ و هفتتیر نیمه خودکار کی-۵ است. همه این سلاحهای سبک در بازار صادراتی موفق بوده اند.
کره جنوبی در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ دهمین صادرکننده بزرگ سلاح بود که ۲.۱ درصد از کل بازار جهانی را در اختیار داشت. صادرات سلاح این کشور بین سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ به میزان ۱۴۳ درصد رشد داشته که این بیشترین میزان افزایش صادرات در میان صادرکنندگان بوده است.
نظر شما