به گزارش روز دوشنبه ایرنا،محمدمهدی خانی زاده بهابادی در رزمایش اقتدارجهادگران بسیجی شهرستان که در سرسرای مقبره ملاعبدالله بهابادی برگزار شد، افزود: جهاد و فداکاری میراثی گرانبها و ارزشمند است که از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود
به گفته وی بسیج با فرمان امام راحل شکل گرفت تا در عرصههایی که کشور با عقب ماندگی رو به روست، حضور یابد و بتواند عقب ماندگیها و کاستیها را جبران بکند.
خانی زاده با تاکید براینکه تا دیروز متولدین دهه های پنجاه و شصت عرصه جبهه را مقدس کرده بودند امروز متولدین دهه های هفتاد و هشتاد لباس جهاد به تن کردند افزود :امروز با افتخار تفکر و اندیشه رزمندگان و شهدای دفاع مقدس در بین جوانان که در قالب گروههای جهادی بسیج در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارند تداوم دارد.
فرماندار بهاباد از جهادگران به عنوان سفیران کار و خدمت رسانی به مردم یاد کرد و گفت : امروز گروه های جهادی در بخش های تولیدی و رفع موانع تولید، ایجاد اشتغال، کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی،انجام طرحهای محرومیتزدایی، مبارزه با کرونا ،رزمایش کمک مومنانه و ارایه خدمات رایگان پزشکی نقشآفرینی می کنند .
خانی زاده افزود: تعامل بسیار خوبی بین بسیج سازندگی با دستگاههای دولتی شهرستان ایجاد شد و در مسیر این هماهنگیها و همافزاییها اردوهای جهادی بسیار موثر است.
همچنین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهاباد از مشارکت جهادگران در طرح های کشاورزی، دامداری،کمک به معیشت، بهداشت و درمان و کارهای فرهنگی و علمی خبر داد و گفت: رزمایش جهادگران تا پنجم آذر پایان هفته بسیج ادامه دارد.
سرهنگ سعید دهقان بیان کرد: اردوهای جهادی بسیج، سهم به سزایی در پیشرفت جامعه دارد ، تقویت حرکتهای جهادی بسیج، برکت های زیادی به همراه دارد و ۳۴ گروه جهادی در این شهرستان فعالیت دارد.
وی اظهار کرد: توسعه اردوهای جهادی بسیج از نظر کمی و کیفی از مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری است زیرا بسیج همواره در خدمت مردم است و تحت تدابیر رهبر معظم انقلاب در خدمت به مردم است و گروههای جهادی از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نمی کند.
مرکز شهرستان ۲۰ هزارنفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار دارد.
نظر شما