لطیف خوشسیرت روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع ۳۶۰ کیلومتر شبکه لوله گذاری آب شهری مهاباد حدود ۹۰ کیلومتر آن برای جلوگیری از هدررفت آب نیاز به اصلاح و بازسازی شبکه دارد.
وی ادامه داد: برای اصلاح شبکه و جلوگیری از هدرفت آب تصفیه شده در تصفیه خانه مهاباد که یکی از تصفیه خانه های مدرن شمالغرب کشور محسوب می شود، بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که یکی از مطالبات خواسته شده در سفر ریاست جمهوری به استان خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانغربی اظهار داشت: همچنین تامین ۲۰ هزار مترمکعب کسری ذخیره آب شرب در شهر مهاباد در مواقع قطعی برق و خاموش شدن تصفیه خانه ضروری بوده و باید طوری برنامه ریزی شود که هنگامی که تصفیه خانه این شهر از مدار خارج می شود برای ۲۴ ساعت آب شهر را تامین کرد.
خوشسیرت با اشاره به دیگر مشکلات آبرسانی شهر مهاباد اضافه کرد: در شرایط کنونی حفر چاه جهت تامین آب توجیە اقتصادی ندارد زیرا هر ١٠٠ متر حفر چاه هزینەای میلیاردی درپی خواهد داشت بنابراین برای تامین آب شرب روستاها بایستی طرح مجتمع تامین آب شرب بە ١۴١ روستای شهرستان از محل سد مهاباد سریعتر پیش برود.
وی بیان کرد: جهت تحقق و بهرەبرداری موثر از طرح آبرسانی بە ١۴١ روستا شهرستان بایستی برای نوسازی و بازسازی تجهیزات و تصفیەخانە قدیمی شهرستان اقدامات لازم صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، هماکنون شرکت آب و فاضلاب مهاباد دارای بیش از ۵۰ هزار مشترک شهری و ۱۶ هزار مشترک روستایی است و تمامی جمعیت شهری و ۸۰ درصد جمعیت روستایی این شهرستان را تحت پوشش دارد.
سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوهبر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار میدهد.
مهاباد ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما