کمال نالوسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی هفته های اخیر، بخشهایی از تصفیهخانه جدید مهاباد نیاز به تعمیر داشت و به همین خاطر، بخشی از آب شرب این شهر از تصفیهخانه قدیم تامین میشد که با توجه به کاهش حجم آب سد، آب این شهر آن رنگی مایل به زرد پیدا کرده بود.
وی اضافه کرد: کیفیت آب شرب این شهر به صورت شبانهروزی از طریق شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان اداره آب و فاضلاب مورد نظارت و کنترل قرار دارد و فاقد هرگونه آلودگی میکروبی و بیولوژیکی است.
سرپرست اداره آب و فاضلاب مهاباد گفت: با وجود اینکه هماکنون ۷۰ درصد آب شرب این شهر از تصفیهخانه جدید و مابقی از فاز سوم تصفیهخانه قدیم تامین میشود اما آب شرب از زلالی و کیفیت مطلوب برخوردار است.
وی ابراز امیدواری کرد که از آذر امسال با توجه به توسعه تصفیهخانه جدید مهاباد، آب مورد نیاز مشترکان آب این شهر از تصفیهخانه جدید تامین و مشکل تغییر رنگ آب شرب مهاباد در فصل پاییز برای همیشه برطرف شود.
"نالوسی" اظهار داشت: این تصفیهخانه از نوع "داف" و جدیدترین فرآیند تصفیه آب در سطح کشور است که با ظرفیت برداشت ۷۵۰ لیتر آب در ثانیه قادر است تا افق سال ۱۴۱۸ برای بیش از ۲۴۶ هزار نفر جمعیت شهری مهاباد آب شرب سالم و بهداشتی تامین کند.
وی با بیان اینکه عملیات احداث این تصفیهخانه در قالب قرارداد ساخت، بهرهبرداری و انتقال (BOT) در سال ۱۳۹۳ آغاز شده است ادامه داد: تصفیهخانه مهاباد قادر است در شبانهروز بیش از ۶۴ هزار متر مکعب آب را تصفیه و وارد مدار مصرف کند.
مدتی قبل برخی شهروندان مهابادی با انتشار تصاویری از آب شرب مهاباد نسبت به کیفیت پایین و کدربودن آن اظهار گلایه داشتند.
هماکنون شرکت آب و فاضلاب مهاباد دارای ۴۹ هزار و ۴۱۰ مشترک شهری و ۱۵ هزار و ۷۰۰ مشترک روستایی است و تمامی جمعیت شهری و ۸۴ درصد جمعیت روستایی این شهرستان را تحت پوشش دارد.
سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوهبر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار میدهد.
مهاباد ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما