استاندار جدید چهارمحال و بختیاری در این آیین با قدردانی از خدمات استاندار سابق اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری دارای پیشینه غنی و پرافتخاری است که نمونه آن فضلا، ادبا، سرداران دفاع مقدس، بسیجیان گمنام، شهیدان گلگون کفن، مردم توانمند و باهوش و شجاع است.
غلامعلی حیدری افزود: مردم استان به کشور، نظام و ولایت وفادارند و بارها وفاداری خود را در دفاع مقدس نشان دادند.
وی با بیان اینکه مردم کشور و استان تهدیدات و بیمهریهای دشمنان و بیگانگان را درک میکنند، تصریح کرد: دشمن ناجوانمردانه تحریم را ابزار انتقام کرده است اما با این ظرفیت مردمی و سایر ظرفیتهای از جمله نخبگان و جوانان پرشور به عنوان موتور محرکه و با انسجام و برادری مشکلات را از میان برمی داریم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیکاری از زخمهای استان است، افزود: از مردم می خواهیم در کاهش مشکلات و بیکاری کمک کنند.
استاندار سابق چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین به چالشهای موجود این استان اشاره و نرخ بالای بیکاری را مهمترین این چالشها برشمرد و اظهار داشت: بالا بودن نرخ بالای بیکاری به ۲ علت نرخ مشارکت ۴۳ درصدی و خشکسالی و کم آبی شکل گرفته است.
اقبال عباسی بهرهبرداری از طرح آبرسانی بن به بروجن را برای این استان حیاتی دانست و گفت: این طرح در حال حاضر از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار شده که با تکمیل آن آب شرب نیمی از جمعیت استان تامین میشود و اگر وارد مدار بهرهبرداری نشود مشکلات این استان کماکان ادامه می یابد.
وی در عین حال به طرحهای انتقال آب بین حوضهای چالش آفرین استان اشاره کرد و گفت: تونل بهشتآباد از مهمترین این طرحهاست که با اجرای آن اثرات مخربی بر استان برجا گذاشته می شود.
عباسی، افزایش سهم استانهای کمتر توسعه یافته از بودجه ملی را خواستار شد و افزود: ۳۰ درصد بودجه کل کشور در اختیار استانداران قرار داده میشود و مابقی به طرحهای ملی اختصاص داده می شود که بیشتر به کلانشهر اختصاص دارد.
استاندار سابق چهارمحال و بختیاری به بخشی از عملکرد خود نیز اشاره کرد و گفت: افزایش تخت های بیمارستانی، افزایش تخت مسافری، آبرسانی و گازرسانی به روستا از جمله این فعالیت ها بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سابق چهارمحال و بختیاری در این آیین با اشاره به قابلیتها و توانمندیهای این استان اظهار داشت: وجود ظرفیت نیروی انسانی توانمند، متخصص، متعهد و سخت کوش، پایبندی استان به نظام. ولایت که نمونه آن در مشارکت بالای در عرصههای ملی و مذهبی و انتخابات متعدد تبلور یافته، فرهنگ ایثار و شهادت و تقدیم ۲ هزار و ۴۴۰ شهید از جمله این ظرفیتها است.
جعفر مردانی ادامه داد: این استان از قطبهای مهم گردشگری طبیعی کشور به شمار میرود و به سبب قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب از موقعیت استراتژیک جغرافیایی برخوردار است.
وی، یکپارچگی مذهبی و فرهنگی را از دیگر ظرفیتهای این استان برشمرد و گفت: این استان با وجود اینکه دارای سه قوم فارس، لر و ترک این اما از وحدت و همبستگی لازم برخوردار است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سابق چهارمحال و بختیاری در ادامه به چالشهای این استان نیز اشاره کرد و افزود: پایبن بودن میزان تولید ناخالص داخلی که کمتر از هفت دهم بوده که ناشی از سرمایهگذاری ناکافی و بهرهگیری نکردن از ظرفیتهای تولیدی این استان است.
مردانی خاطرنشان کرد: محدودیت در حمل و نقل هوایی و ریلی، خشکسالیهای متوالی، بیلان منفی دشتهای استان و نرخ بالای بیکاری از دیگر چالشهای استان به شمار میرود.
وی خاطر نشان کرد: در طول چهار سال گذشته اقدامات قابل توجهی در استان انجام شده و امید می رود در ادامه نیز خدمتگزاری به مردم شتاب گیرد.
به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری، یکشنبه شب سیام آبانماه از سوی هیات دولت، به عنوان استاندار جدید چهارمحال و بختیاری تعیین شد.
غلامعلی حیدری دارای مدرک کارشناس ارشد مدیریت است و سالها مسئولیتهای اجرایی گوناگونی را در دوران دفاع مقدس و پس از آن برعهده داشته است.
حیدری چهارمین استاندار بومی چهارمحال و بختیاری است و پیش از او، اقبال عباسی به عنوان استاندار این استان فعالیت داشت.
نظر شما