به گزارش ایرنا ، این نمایشگاه در قالب ۳۱ غرفه شامل غرفه های فناور با مشارکت مدارس غرب مازندران و واحدهای فناور دانش بنیان، صنعتی، دانش آموزی و فرهنگی و همچنین دانشگاه های غرب مازندران در زمینه های مختلف به مدت سه روز در مصلی امام خمینی(ره) نوشهر برپا شد.
جانشین فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره ) نوشهر در اختتامیه این مراسم قرن جدید را قرن فناوری و اطلاعات بر شمرد و افزود: باید با توجه به پژوهش و آموزش استاندارد در پرورش نیروی انسانی خلاق و همچنین سرمایه گذاری در این حوزه گام های خوبی در راستای پیشرفت کشور برداشت.
ناخدایکم منصور لشنی ادامه داد: امروز در دنیا هر روز شاهد رشد سریع تکنولوژی و فناوری هستیم و این در حالی است که تکنولوژی و اطلاعات به عنوان زیربنای تولید ناخالص ملی و داخلی از نقش بسزایی در پیشرفت و توسعه پایدار کشور برخوردار هستند.
وی حمایت و سرمایه گذاری در مراکز فناور، دانش بنیان و دانشگاهی کشور را لازمه جذب نخبگان کشور دانست و خواستار توجه ویژه به نخبگان و جلوگیری از جذب آنها توسط کشورهای دیگر به عنوان آینده سازان ایران شد.
جانشین فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره ) نوشهر برگزاری این نمایشگاه نیز در راستای حمایت از دستاوردهای مخترعان و نوآوران غرب استان برشمرد و اظهار داشت: در این نمایشگاه علاوه بر ارائه آخرین دستاوردهای علمی، ابداعات و اختراعات شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور غرب مازندران زمینه گفت وگو و تبادل اطلاعات بین نخبگان نیز انجام گرفت.
در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه دستاوردها و اختراعات شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور غرب مازندران از اختراعات و نوآوری ها برتر و همچنین از غرفه های برتر تجلیل شد.
نخستین نمایشگاه دستاوردها و اختراعات شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور غرب مازندران آذرماه سال ۹۸ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نوشهر برگزار شده بود.
درحال حاضر بیش از ۲۵ واحد فناور از شهرستان های غرب مازندران با همکاری دانشگاه علوم نیروی دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در مرکز رشد و نوآوری نوشهر فعالیت می کنند.
نظر شما