به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، این دومین بار است که فلفل چیلی در فضا پرورش می یابد. بر اساس گزارش ماه نوامبر، برای اولین بار خدمه ایستگاه فضایی بینالمللی از این محصول رشدیافته در فضا در تاکو، همراه با گوشت و سبزیجات استفاده کردند. به نظر میرسد تاکو محبوبترین غذا در بین فضانوردان پس از برداشت فلفل فضایی است.
برداشت این محصول در فضا، نسبت به زمین، در مدت زمان طولانیتری صورت گرفت. دانههای این فلفل در آزمایشگاه PH-۰۴ در ناسا به مدت چهار ماه قبل از برداشت، رشد کردند.
در ابتدا انتظار میرفت فلفلها در مدت ۱۲۰ روز رشد کنند، ولی رشد آنها ۱۳۷ روز طول کشید که طولانیترین آزمایشی است که تاکنون در فضا صورت گرفته است. طولانیترین آزمایش قبلی رشد گل آهاری (zinnia flowers) در سال ۲۰۱۶ میلادی بود که ۹۰ روز طول کشید.
فلفلهای فضایی تند هستند که میتواند به دلیل اثرات ناشناخته میکروگرانش بر میزان کپسایسین فلفل (ماده شیمیایی تند در فلفل) باشد. این آزمایش پیشرفت چشمگیری در زمینه تولید محصولات فضایی محسوب میشود و پروژه بعدی شامل کشت گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر است.
هدف از این آزمایشهای تولید محصولات پایدار برای ماموریتهای طولانی مدت به ماه و مریخ است.
نظر شما