حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم روز دوشنبه در نشستی با مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در حوزه فعالیت های قرانی و معارف دینی فعالیت هایی در آموزش و پرورش انجام شده است که در هیچ جای کشور این قدر مستمع ندارند.
وی با بیان اینکه اگر افراد باسلیقه و با انگیزه را به حوزه آموزش و پرورش بفرستیم به طور قطع نتایج مفیدی حاصل می شود، افزود: فعالیت های نماز و قرآنی فرصتی برای فراگرفتن دین است و باید اقدامات در راستای ترغیب دانش آموزان به امور دینی باشد.
امام جمعه تبریز تاکید کرد: مسئولیت دستگاه تعلیم و تربیت بسیار مهم است و باید افراد با صلاحیت را برای تربیت دانش آموزان انتخاب کنیم.
مدیرکل قران، عترت و نماز آموزش و پرورش نیز گفت: در حوزه قران و اهل بیت و نماز یک کار الگویی در کشور در حال انجام است که ناشی از نگاه تربیتی و تعلیمی مسئولان برای دانش آموزان و نوجوانان می باشد.
میکائیل باقریی اظهار کرد: یکی از دلایل برگزاری مسابقات قران و عترت در آذربایجان شرقی این هست که استان به جهت عملکرد و سبقه فعالیت ها، در کل کشور الگو سازی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه اجلاس سراسری نماز دانش آموزی و پنجمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی مراکز دارالقرآن کشور در تبریز برگزار می شود، اظهار کرد: در استان فصل جدیدی از آموزش و پرورش و تربیت در دل مدارس ایجاد شده است و مسابقات قرانی به طور قطع تاثیر زیادی در فرهنگ سازی برای فرزندان استان خواهد داشت.
جعفر پاشایی خاطرنشان کرد: نهضت نمازخانه سازی در ۱۶۲ مدرسه استان ایجاد شده است که بیشتر آنها مردمی هستند.
امروز همچنین با حضور مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، پوستر چهلمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور در تبریز رونمایی شد.
نظر شما