به گزارش ایرنا، «محمدعلی محمدی» روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان همدان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و شهرداری به عنوان مجموعههای فرهنگی تلقی می شوند افزود: کمیته مشترکی با محوریت «اکبر کاوسی امید» از اعضای شورای شهر همدان و نماینده این شورا در آموزش و پرورش، در خصوص حل اختلافات این ۲ مجموعه در حوزه گسترش فضای آموزشی، تعریض، نوسازی و دیوارکشی مدارس تشکیل و نسبت به برگزاری جلسات اقدام شود.
وی با بیان اینکه روسای نواحی آموزش و پرورش و مدیران مناطق شهرداری و نمایندگان انجمن اولیا و مربیان اعضای این کمیته را تشکیل میدهند افزود: در ابتدا مسائل و معضلات مورد نظر احصا و در جلسه پیگیری شود و بعد از حصول نتیجه گزارش آن به صورت ماهیانه در شورای آموزش و پرورش اعلام شود.
فرماندار همدان خاطرنشان کرد که تشکیل این کمیته پل ارتباطی برای رفع مشکلات و چالش های دستگاه نظام تعلیم و تربیت است.
محمدی با اشاره به اینکه فضاهایی از آموزش و پرورش هستند که هم اکنون طبق طرح تفصیلی شهری جزو معبر محسوب می شوند افزود: طبق تفاهمنامه ای مقرر شد که هر ۲ مجموعه به منافع خود دست یابند.
وی اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش نقش حیاتی در پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت دارد که اگر از تمامی ظرفیت های آن استفاده شود، عمده مشکلات آموزش و پرورش حل خواهد شد.
در این جلسه مسائل حقوقی چهار مدرسه در ناحیه ۲ و یک مدرسه در ناحیه یک همدان (مدارس کوی نبوت، کوی فردوس، ۱۳ آبان خضر، شهدای جورقان و آزادی آزادشهر) بررسی و تفاهمنامه ای بین آنها منعقد و مقرر شد مسئولان حقوقی مسائل را بررسی کنند تا محل اختلاف رفع شود.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بیش از ۳۰۶ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه استان همدان تحصیل می کنند.
نظر شما