امام جمعه مهاباد: دانشجویان باید زبان گویای جامعه باشند

مهاباد- ایرنا- امام جمعه مهاباد گفت: دانشجویان باید به عنوان زبان گویای جامعه، اعتماد به نفس ارایه نظرات و راهکارهای علمی برای حل مشکلات حاکم بر جامعه را داشته باشند.

ماموستا عبدالسلام امامی در آیین روز دانشجو که در دانشگاه پیام نور مهاباد برگزار شد، افزود: دانشجویان طی چند دهه گذشته همواره چشم و گوش بیدار جامعه بوده و در رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و علمی نقش ایفا کرده و این روند ادامه خواهد داشت.

وی ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان اظهار داشت: از مسوولان و مدیران نیز انتظار داریم در مقابل نقدها و اظهار نظرهای دانشجویان تحمل بیشتری را به خرج دهند و حتی الامکان از ظرفیت های علمی و جوانی آنان استفاده کنند.

امام جمعه مهاباد اضافه کرد: جنبش دانشجویی و جایگاه پر افتخار دانشجویان در کشور ما مرهون مجاهدت و فداکاری سه تن از دانشجویانی است که با خون خود نهال استقلال طلبی و استکبارستیزی در سطح جامعه و در دل دیگر دانشجویان بیدار کردند.

فرماندار ویژه مهاباد هم در این مراسم با بیان اینکه عدالت آموزشی در کشور ما اجرایی شده است، گفت: هم اکنون امکان طی کردن مراتب علمی بالاتر و ادامه تحصیل برای همه دانشجویان فراهم است و بدون هیچ محدودیت در صورت توانایی می توان به مراتب علمی دست یافت.

عارف خدرلو با بیان اینکه اراده مهم ترین اصل در کسب مدارک عالیه است، اضافه کرد: مهاباد جزء شهرهای فرهنگی شمال غرب کشور است که زادگاه بزرگانی همچون استاد هژار، استاد هیمن و محمد قاضی است و باید راه آنان توسط دانجشویان و افراد نخبه ادامه پیدا کند.

امام جمعه مهاباد: دانشجویان باید زبان گویای جامعه باشند

وی اضافه کرد: دانشجویان جزء قشر تحصیل کرده جامعه بوده که براساس منافع ملی در مباحث مختلف ورود پیدا کرده و امروز مطالبه گری از طرف دانشجویان جز خواسته های نظام جمهوری اسلامی است.

فرماندار مهاباد با اشاره به اینکه پایه و اساس تشکیل نظام جمهوری اسلامی مردم سالاری دینی است، تاکید کرد: تمام مسوولان در هر رده و جایگاهی باید خادم مردم بوده و در حیطه وظایف خود پاسخگوی سوالات و خواسته آنان باشند و همین امر هم نیاز به مطالبه گری از طرف شهروندان به ویژه دانشجویان را دارد.

خدرلو با تاکید بر اینکه وضعیت و شرایطی که تحریم های ظالمانه بر کشور اعمال شده نباید فراموش شود، اظهار داشت: امروزه دشمنان در قالب جنگ نرم و از راه های مختلف به فکر به ضربه زدن به اعتقادات، هویت اسلامی، همبستگی ملی ماست و روز به روز تاثیرات آن در صورت مقابله نکردن بیشتر خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ مدتی پس از کودتای ۲۸ مرداد در حرکت اعتراضی دانشجویان نسبت به گسترش سلطه استکبار جهانی در ایران، سه دانشجو به دست نیروهای شاهنشاهی به شهادت رسیدند؛ دانشجویانی که پس از گذشت ۶۸ سال همچنان نام و یادشان ماندگار است و رهروان آنان، راهشان را ادامه می‌دهند.

با شهادت سه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران به نام‌های «مهدی (آذر) شریعت‌رضوی، مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی» در پی یورش نیروهای امنیتی به این دانشکده و مجروح شدن تعداد دیگری از دانشجویان این روز برای همیشه در تاریخ ایران ثبت شد.

مهاباد با جمعیت ۲۴۵ هزار نفر در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha