۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۳
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 84568640
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

محرومیت از اینترنت؛ نمادی از تبعیض بین کشورها

۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۳
کد خبر: 84568640
محرومیت از اینترنت؛ نمادی از تبعیض بین کشورها

 تهران-ایرنا- نابرابری در توزیع واکسن، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی ملت های جهان را از حق حیات برابر محروم کرده است. چنین محرومیتی همچنین شامل دسترسی به اینترنت به عنوان منبع افزایش آگاهی عمومی است به طوری که بر اساس گزارش جدید سازمان ملل، بیش از یک سوم از جمعیت جهان هرگز به اینترنت دسترسی نداشته اند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، تارنمای اکسیوس نوشت: جمعیتی از جهان که از اینترنت استفاده می کنند بین سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱میلادی از ۵۴ درصد به ۶۳ درصد رسیده است و صدها میلیون نفر برای اولین بار در دوران همه گیری از دسترسی به اینترنت عقب مانده اند.

گزارش جدید اتحادیه بین المللی مخابرات وابسته به سازمان ملل در گزارش جدید خود آورده است تقریبا ۳ میلیارد نفر یا ۳۷ درصد جمعیت جهان با وجود افزایش استفاده از اینترنت در دوران همه گیری کرونا به اینترنت دسترسی نداشته اند.

گزارش جدید سازمان ملل برآورد کرده که ۹۶ درصد از جمعیت ۲.۹ میلیارد نفری جهان که هرگز به اینترنت دسترسی نداشته اند در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.

بر اساس این گزارش آمار تقریبی افرادی که وارد فضای مجازی شده اند امسال به دلیل «افزایش ارتباطات در دوران کووید» از ۴.۱ میلیارد نفر در سال ۲۰۱۹ به ۴.۹ میلیارد نفر در سال جاری میلادی افزایش یافته است اما حتی در بین کاربران اینترنت صدها میلیون نفر  به ندرت از اینترنت استفاده کرده اند که به دلیل استفاده مشترک از کامپیوتر و یا کاهش سرعت اینرنت بوده اند که استفاده آنها از این امکان را محدود می کند.

این گزارش نشان می دهد که استفاده از اینرنت بین جوانان، مردان و افراد ساکن شهرها بیشتر از افراد مسن، زنان و ساکنان در مناطق روستایی است و تبعیض جنسیتی در کشورهای در حال توسعه مشهودتر است.

فقر، بی سوادی و دسترسی محدود به برق و فقدان مهارت های دیجیتالی همچنین چالشی درمقابل «محرومیت از فضای دیجیتال» محسوب می شود.

در سراسرجهان همه گیری کرونا مردم را مجبور کرد از خانه کار کنند و یا در داخل خانه های خود بمانند. در کشورهایی که پهنای باند بیشتری داشتند استفاده از اینترنت دو برابر شده است. در قاره آفریقا اوضاع متفاوت است. در کشورهایی مانند اوگاندا، رواندا و نیجریه استفاده از اینترنت در ماه مارس ۲۰۲۰ کاهش و در آفریقای  جنوبی افزایش یافت. این نشان می دهد که در کشورهایی مانند اوگاندا، رواندا و نیجریه اتصال به اینترنت از ادارات بهتر از منازل مردم است. در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی که زیرساختارهای اینترنت توسعه یافته تر هستند صنایع مختلف آمادگی بهتری برای کار از منزل دارند و بنابراین استفاده از اینترنت در دوران کرونا افزایش یافته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha