این جاده با اعتبار ۸۶ میلیارد ریال با مشارکت مردم و بنیاد علوی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان به بهره برداری رسید.
به گفته فرماندار مراوهتپه سه کیلومتر باقی مانده از این پروژه نیز (از قرناوه به چنارلی) تا پایان امسال آسفالت خواهد شد و این جاده فاصله شهر گلیداغ به مراوهتپه را ۲۳ کیلومتر نزدیکتر میکند.
طبق اعلام اداره راهداری و حمل و نقل جادهای مراوهتپه، ۹۷ کیلومتر راه منطقهای و بین شهری، ۴۷۲ کیلومتر راه روستایی و ۸۲ کیلومتر راه مرزی در این شهرستان وجود دارد که ۴۳۴ کیلومتر آن آسفالت است.
فرماندار مراوهتپه به ایرنا گفت: همچنین عصر امروز جلسهای مشترک با حضور وحید خاوئی مدیرعامل بنیاد علوی و شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مراوه تپه در خصوص پیگیری پروژههای مشارکتی عمران و توسعه شهری برگزار شد.
امانگلدی ضمیر ادامه داد: در این جلسه توسعه فضای سبز، کسب و کار، احداث بوستان علوی، اجرای پروژه عمرانی خرد محلهای در سه محله هدف بنیاد (تختمش، حمیدآباد و خداقلی)، اعمال ۲۵ درصد افزایش اعتبار پروژههای عمرانی که در سال گذشته انجام شد و احداث بلوار با مشارکت بنیاد در ورودی مراوهتپه از سمت جاده گنبدکاووس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
خاوئی همچنین امروز از آثار نقاشی و کلاسهای آموزش طراحی، نقاشی و خطاطی که به همت مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراوه تپه و با حمایت بنیاد علوی برگزار شد بازدید کرد و اهدای یک دستگاه خودرو برای راه اندازی کتابخانه سیار کانون پرورش فکری در سطح روستاهای شهرستان را وعده داد.
ضمیر گفت: امروز همچنین با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جلسه هماهنگی افزایش جمعیت تحت پوشش واکسیناسیون مقابله با کرونای مراوه تپه برگزار شد.
فرماندار مراوهتپه جمعیت واکسیناسیون شده این شهرستان را حدود ۷۸ درصد اعلام کرد و اظهارداشت: این آمار از میانگین استانی پنج درصد کمتر است.
وی از افتتاح نخستین خانه بهداشت سیار عشایری گلستان با حضور مسوولان استانی و محلی در مراوه تپه (دشت تقر) خبر داد و گفت: این خانه بهداشت به هزار و ۴۰۰ نفر از جمعیت عشایر منطقه خدمات بهداشتی، درمانی و واکسیناسیون ارائه خواهد کرد.
شهرستان مراوهتپه افزون بر ۶۷ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا سکونت دارند.
نظر شما