به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا آیت الله محمد محمدی ری شهری در مقدمه کتاب نوشت: نام کتاب پیش رو اشاره به سرنوشت خطرناکی است که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره) برای آقای منتظری پیش بینی کرده است. امام خمینی در نامه ششم فروردین سال ۱۳۶۸ خطاب به آقای منتظری، مسائل مهمی را مطرح کرده است که مهمترین آنها پیش بینی و روشنگری درباره سرنوشت آقای منتظری پس از ایشان است. (صفحه۷)
نویسنده با اشاره به قدرت پیشگویی حضرت امام در مورد مبدا آن مینویسد: همه کسانی که با سیره عملی امام از نزدیک آشنا هستند، می دانند که او از بالاترین مراتب تقوا و مراقبت از قلم و زبان بهره مند بود و از این رو بدون حجت قطعی شرعی مطلبی را نمی گفت و نمی نوشت.(صفحه ۸)
ری شهری در همین مقدمه دلایلی را برای پیش بینی های امام خمینی (ره) ذکر کرده و نوشت: امام خمینی یقین داشته که مخاطب، توصیه هایی را که در نامه ششم فروردین به وی داشته را نخواهد پذیرفت و به آن عمل نمی کند. (همان)
وی سپس در دو بخش به تبیین پیش بینی امام خمینی (ره) پرداخت و توجه به چند نکته را حائز اهمیت دانست. یکی این که نویسنده کمترین خصومت شخصی با منتظری نداشته و ندارد، دیگر این که خودبینی و خودپسندی در میان بیماری های اخلاقی جزو خطرناک ترین آنهاست. سوم این که امام خمینی (ره) شایسته ترین فقیه برای رهبری جهان اسلام بود و پس از ایشان کسی شایسته تر از آیت الله خامنه ای برای رهبری نیست و مشروعیت جمهوری اسلامی پس از امام خمینی همچنان ادامه دارد و کسانی که با رهبری این نظام، چه در دوران امام خمینی و چه پس از ایشان مخالفت کنند، عاقبت به خیر نخواهند شد. (صفحه ۱۵)
این کتاب شامل سه بخش است؛ «ادله روشن بینی امام خمینی (ره)»، «پاسخ به مهمترین اتهامات آقای منتظری به مجریان فرمان امام خمینی (ره)»، «مهمترین اتهامات فرزند آقای منتظری به مجریان فرمان امام خمینی (ره)»آمده است.
کتاب روشن بینی امام خمینی (ره) در نامه ۶/۱/۶۸ در ۵۰۰ نسخه از سوی موسسه چاپ و نشر عروج وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در ۳۴۱ صفحه منتشر شده است.
نظر شما