حامد بی آزار در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۵۰ هنرمند در حوزه صنایع دستی و اغذیه محلی تولیدات و اغذیه خود را در معرض نمایش و فروش مردم قرار دادند.
وی ادامه داد: همچنین بیش از ۴۰ هنرمند بومی روستا در حوزه شعر، نقاشی، گروه سرود، گروه مراسم عزوا و غیر آن در این شب فرهنگی آثار خود را به مخاطبان ارائه کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به همکاری ۲۰ نفر به عنوان عوامل اجرایی، تصریح کرد: شب فرهنگی روستای کوهای در فرهنگسرا به همت دهیاری و شورای اسلامی روستای کووهای و با کمک موسسه فرهنگی دریای علم اندیشان برتربه مرحله اجرا رسید.
وی افزود: اجرای شعر، برگزاری مراسم عزوا با همراهی داماد، نمایشگاه نقاشی، ایستگاه کتاب و محصولات فرهنگی از جمله بخشهای مختلف این شب فرهنگی بود.
بی آزار ادامه داد: ایستگاه غذاهای محلی شامل انواع دسر، شیرینیجات، ایستگاه صنایع دستی روستاها، اجرای عود نوازی، اجرای گروه سرود و اجرای بازیهای بومی-محلی از دیگر بخشهای این برنامه بود.
وی اظهار کرد: از نخبگان، پیشکسوتان فرهنگی و برترینهای روستا نیز در حوزه جشنواره خوارزمی، ئرئد به مدارس نمونه دولتی، مسابقات قرآنی و فرهنگی –هنری در سطح استان و کشور تجلیل شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم افزود: همچنین برگزاری مسابقه پخت غذا برگزار شد که در نهایت به سه غذای برتر از نظر داوران برنامه، جوایزی اهدا شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما