حامد بی آزار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شب فرهنگی روستای سهیلی از جمله شبهای فرهنگی روستاهاست که با همکاری ۲۰ نفر عوامل اجرایی به انجام رسید.
وی ادامه داد: اجرای موسیقی بومی عود نوازی و برنامه آیینی عَزوا از نقاط قوت این شب فرهنگی است که بارها در مقابل و داخل فرهنگسرا برگزار و با استقبال مخاطبان به خصوص قشموندان روبرو شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم تصریح کرد: طبق روال شبهای فرهنگی، امشب نیز در ایستگاههای و غرفههای سوغات، تولیدات صنایع دستی شامل وسایل تزیینی، وسایل کاری سنتی و پوشش سنتی زنان روستای سهیلی در معرض نمایش و فروش قرار گرفت.
وی افزود: غرفههای فروش مواد غذایی سنتی مانند انواع نان سنتی، ترشیها، شیرینی، پیراشکی از دیگر نقاط قوط شب فرهنگی روستای سهیلی بود.
بیآزار ادامه داد: روستای سهیلی و در مجموع روستاهای غرب جزیره به دلیل مسافت زیاد با شهر قشم مشکلات مختلفی برای حضور در برنامه شبهای فرهنگی دارند.
وی اظهار کرد: عوامل اجرایی این روستا برای پیشتولید نیاز به صرف زمان، تلاش و هزینه بیشتری دارند که حضور آنان در این برنامه جای تقدیر دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم افزود: از برنامه پیشین شبهای فرهنگی و با هماهنگی برخی عوامل، بخشی فراهم شد تا بانوان سرپرست خانوارها بتوانند تولیدات خود به ویژه مواد غذایی را به مردم عرضه کنند تا کمک حال معیشتی آنان باشد.
رویداد ثابت هفتگی برای گردشگران تدوین می شود
وی ادامه داد: این اراده وجود دارد که یک رویداد ثابت و قابل تکرار در طول هفته ایجاد شود تا ایستگاهها و تورهای گردشگری بتوانند از آن دیدن کنند.
بی آزار گفت: البته برگزاری این رویداد ثابت در محل فرهنگسرا نیاز به همفکری و برنامه ریزی دارد که با تدوین آن، برای اجرا اقدام میشود.
وی خاطرنشان کرد: سلسله شبهای فرهنگی با شب فرهنگی روستای زینبی در روز چهارشنبه هفته آینده ادامه خواهد یافت.
شب های فرهنگی روستاهای جزیره قشم با هدف بازشناسی ظرفیت های روستاها توسط مسوولان و نیز رهایی از رکود دوران کرونا جهت آمادگی مردم قشم برای میزبانی از گردشگران برگزار می شود.
نظر شما