به گزارش خبرنگار ایرنا، «افشین کریمی» روز شنبه در مراسم زنگ «پژوهش» که به مناسبت هفته پژوهش در دبیرستان ماندگار جلال آل احمد شهر کرمانشاه برگزار شد، افزود: تجربه کشور ژاپن به ما نشان داد که این کشور چطور در مدت کوتاهی با هزینه و سرمایهگذاری روی آموزش و پرورش بعد از جنگ جهانی دوم که کاملا ویران شده بود، توانست کنار حفظ فرهنگ و سنت های خود، از امکانات و علم مدرنتیه برای توسعه استفاده کند و تبدیل به یک کشور توسعه یافته شود.
او اضافه کرد: ما هم در کشورمان باید از همان ابتدا دانش آموزان را با کارهای تحقیقی و چرا گفتن آشنا کنیم و آنها را به طرف علم، آگاهی و یافتن حقیقت سوق دهیم.
کریمی همچنین گفت: باید روی اعتماد به نفس دانش آموزان کار کنیم و به آنها بگوییم دانشمندان و اندیشمندان بزرگ نیز روی مانند شما بودند و فقط آنها به دنبال خلاقیت و رویا و یا سوالی که در ذهن داشتند رفته اند و راز و رمز دنیا را کشف کردند.
وی همچنین از معلمان و مدیران مدارس و والدین دانش آموزان خواست که به رویا، و خیال پردازی کودکان بها دهند و به آنان اجازه آزمون و خطا بدهند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به ولادت با سعادت حضرت زینب (س) گفت: به گفته دکتر شریعتی در قیام کربلا، کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود( قیام امام حسین (ع) در کربلا می ماند اگر زینب آن را پیامرسانی نمی کرد).
کریمی با اشاره به اهمیت و قدرت حضرت زینب (س) در قیام کربلا و بعد از آن در بارگاه یزید و شهر کوفه، بیان داشت: جایگاه زنان در نگاه اسلام، رفتار و گفتار پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) بسیار والا است، لذا از زن مسلمان کشورمان می خواهیم گام به گام مردان در راه توسعه و آبادنی کشور مشارکت داشته باشند.
در پایان این مراسم از دانش آموزان و معلمان پژوهشگر و محقق و مخترع استان کرمانشاه با اهدای لوح تجلیل شد.
نظر شما