فیلم «منصور» در شیراز با استقبال همراه شد

شیراز-ایرنا-نماینده سازمان هنری رسانه‌ای اوج در استان فارس،گفت: فیلم «منصور»از ابتدای اکران در شیراز تاکنون فروش خوبی داشته است و حضور قابل قبولی از مخاطبان برای تماشای این فیلم در شرایطی که مدت کوتاهی از بازگشایی سینماها متاثر از شرایط کرونا در این شهر می‌گذرد را شاهد بوده‌ایم.

محمدعلی یزدان‌شناس دوشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: فیلم سینمایی منصور که از تولیدات سازمان هنری رسانه‌ای اوج به شمار می‌رود به بخشی از دوران زندگی و مجاهدت‌های شهید منصور ستاری فرمانده والامقام نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در اواخر جنگ تحمیلی می‌پردازد.
نماینده سازمان هنری رسانه‌ای اوج در استان فارس، ادامه داد: این فیلم به دلیل اینکه بخشی از چالش ها و مسائل درونی نیروی هوایی را نشان می‌دهد، فیلم جسورانه‌ای است و اولین فیلم بلند سینمایی سازمان هنری رسانه ای اوج است که به طور اختصاصی به دوران فعالیت‌های یکی از فرماندهان و شهدای ارتش جمهوری اسلامی پرداخته است.
وی بیان داشت: فیلم منصور هم‌اکنون در حال اکران در سینماهای کشور است و در شهر شیراز نیز سینما شیراز واقع در چهارراه خیرات و سینما هنرشهر آفتاب واقع در مجتمع خلیج‌فارس، ورودی شهر جدید صدرا این فیلم را بر روی پرده دارند.
یزدان‌شناس عنوان کرد: هر کدام از این سینماها در هر روز یک سانس خود را به این فیلم اختصاص داده‌اند و خوشبختانه این فیلم با استقبال قابل قبولی از سوی مردم مواجه شده و فروش خوبی داشته است.
مسئول مجمع هنرمندان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فارس، یادآور شد: این فیلم در خارج از سینما هم در قالب شبکه‌ای که بچه‌های «عماریار» دارند و با هماهنگی‌های لازم به صورت اختصاصی در نقاط مختلف استان و در شهرستان‌هایی که فاقد سینما هستند، اکران می شود. به عنوان مثال در حال حاضر تبلیغاتی در زمینه اکران این فیلم در شهر نورآباد و فسا انجام شده است و به زودی این فیلم در این شهرستان‌ها نمایش داده می‌شود.
وی اضافه کرد: البته در شهرهای دیگر نیز شاهد اکران این فیلم بوده‌ایم و هدف این سیستم این است که ضعف عدم فعالیت سالن‌های سینما در شهرهای کوچک و فاقد سینما را پوشش دهد که خوشبختانه تاکنون فعالیت‌های مطلوبی در این زمینه انجام شده است.
یزدان‌شناس عنوان داشت: تاریخ یک کشور در حوزه‌های مختلف بخشی از جامعه و آینده مردم آن کشور را می سازد. لذا آگاهی نسبت به وقایع تاریخی از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا ما را نسبت به تحولاتی که در دوران گذشته رخ داده آگاه می‌کند و متوجه تأثیرات ناشی از مشکلات و مسائل مختلف در فرآیند تحولات کشور و جامعه می‌شویم.
وی بیان داشت: تولید آثار هنری با محوریت مسائل تاریخی موجب می شود که کسی نتواند به مردم جامعه اطلاعات نادرست بدهد. طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب نباید اجازه بدهیم جای جلاد و شهید عوض شود. برای اینکه مانع از تهاجم فرهنگی و هجمه به باورها و اعتقادات مردم شویم باید زمینه آشنایی عموم مردم با تاریخ کشور را فراهم کنیم و می‌بایست با تاریخ کشورمان آشنایی داشته باشیم.
یزدان‌شناس افزود: شهید منصور ستاری به عنوان یک الگوی شایسته برای نسل جدید محسوب می‌شود و تماشای فیلم منصور نقش مؤثری در شناخت شخصیت این شهید بزرگوار دارد.
نماینده سازمان هنری رسانه‌ای اوج در استان فارس، اعلام کرد: جامعه نیاز به قهرمان و اسطوره و شناخت کسانی دارد که در مسیر اعتلای کشور خالصانه تلاش کردند که در این فیلم هم بخشی از دشواری ها و تألماتی که شهید ستاری در راه ساماندهی نیروی هوایی و اعتلای کشور متحمل شدند نمایش داده شده است.


منصور با نام سابق اوج ۱۱۰ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سیاوش سرمدی و تهیه‌کنندگی جلیل شعبانی محصول سال ۱۳۹۸ است. این فیلم به روایت از زندگی شهید منصور ستاری می‌پردازد.
منصور ستاری (۲۹ اردیبهشت ۱۳۲۷ – ۱۵ دی ۱۳۷۳) سرتیپ پدافند نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده آن نیرو از بهمن ۱۳۶۵ تا دی ۱۳۷۳ بود که در سال ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان به همراه جمعی از افسران بلندپایه نیروی هوایی به شهادت رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha