به گزارش ایرنا، دکتر فرزین رضاعی روز یکشنبه در مراسم تقدیر از پرستاران نمونه کردستان اظهار داشت: کادر بهداشت و درمان، عمکرد قابل دفاعی در بحران کرونا داشتند و سربازان مدافع سلامت مردم در سختترین شرایط بودند.
وی با بیان اینکه گواه این مثال، آمار پایین مرگ و میر استان نسبت به جمعیت بستری و جمعیت استان بود، افزود: در این زمینه از خیلی از استانها پایین تر بوده و در رده استانهای آخر کشور قرار داشتیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در ۲۲ ماه گذشته حماسه های بی نظیری خلق شد و پرستاران خارج از شیفت موظفی خود، داوطلبانه به مدد حوزه بهداشت و درمان شتافتند، افزود: آنها از حقوق اساسی خودشان از جمله دیدار با خانواده خود گذشتند تا واژه مقدس بودن برای پرستاری جلوه و جایگاه واقعی خود را نمایان کند.
دکتر رضاعی به خدمت و فعالیت بیش از چهار هزار سرباز مدافع سلامت در استان اشاره کرد و گفت: اگر همت و تلاش این عزیزان نبود بخش عمدهای از کارهای درمانی در بیمارستانها به معنای واقعی کلمه فلج میشد.
وی با بیان اینکه با جدیت پیگیر پرداخت معوقات پرسنلی هستیم که مطالبه و خواسته به حق آنان است، اضافه کرد: با رایزنی های دلسوزانه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این خصوص در صدد جذب اعتبار و اجرایی شدن این مهم هستیم اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیدهایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: با وجود همه تنگناها و مشکلات مالی، با تلاشهای معاونت توسعه و درمان دانشگاه، طی چند روز گذشته و با اینکه منبع خاصی وجود نداشت از محل نقدینگی، کارانه خرداد ماه پرستاران در سنندج پرداخت شد و تا چند روز آینده هم کارانه نیروهای شاغل در شهرستانها نیز پرداخت میشود.
جذب ۲۵۷ نفر در کادر درمان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه بزودی ۲۵۷ نفر نیروی جدید به حوزه درمان تزریق می شود، اظهار داشت: بحران کرونا، اهمیت و جایگاه پرستاران را بعنوان رکن اصلی درمان کشور بیش از پیش به همگان نشان داد.
دکتر صدیق جدیدالاسلامی افزود: موفقیت کادر مراقبت و درمان در گرو حرفه پرستاری بوده و انگیزه و عاملی اثرگذار در روند بهبودی بیماران است.
وی با بیان اینکه پرستاران صادقانه در سختترین روزهای اپیدمی کرونا حافظ سلامت مردم شدند، افزود: ایثار و از خود گذشتگی کادر درمان و پرستاران در مبارزه با کووید ۱۹ بر کسی پوشیده نیست و قطعاً این دستاوردها و مجاهدتهای کادر درمان به عنوان برگ زرینی در تاریخ ثبت میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه پرستاران در این دوران و با توجه به مراقبت از بیماران کرونایی، حماسه عظیمی را خلق کردند ادامه داد: امیدواریم معوقات این قشر فداکار هر چه زودتر پرداخت شود تا شرمنده همکاران نشویم.
وی با اشاره به کمبود شدید نیروی کمک پرستار در مراکز درمانی استان گفت: شاخص استاندارد کشوری ضریب تخت به پرستار ۱.۸است که این میزان در کردستان ۱.۱ است.
مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این مراسم اظهار داشت: پرستاران انسانهای بی ادعایی هستند که به معنی واقعی کلمه خالصانه خدمت میکنند و تمامی تلاش خود را برای کاهش رنج بیماری نسبت به بیماران معطوف میدارند.
حجت الاسلام دکتر مجید بگی با اشاره به مقام و جایگاه حرفه پرستاری در نظام سلامت و نقش آنان در مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا گفت: پرستاران با زحمات خالصانه خود با تاسی از حضرت زینب (س)، در کمال ایثار و فداکاری به مبتلایان به کرونا و سایر بیماران خدمت می کنند لذا این روحیه عظیم خدمت سرشار از عاطفه و خلوص نیت، شایسته تحسین و ستایش است.
در این مراسم از پرستاران نمونه کشوری و استانی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی شد.
چهار هزار و ۲۰۵ نفر در ردههای پرستاری شامل فوریتهای پزشکی، پرستار، کمک پرستار، اتاق عمل و هوشبری در کردستان فعالیت دارند.
نظر شما