«سعید بابایی» روز دوشنبه در آئین راهاندازی شیرخوارگاه اراک و تجلیل از خیران و پرستاران بهزیستی استان مرکزی، افزود: ۳۳ مرکز شبه خانواده کشور ویژه نگهداری شیرخوارها است و نونهالان صفر تا سه سال در آنها نگهداری میشوند.
وی اظهار داشت: مراکز شبه خانواده از سوی شورای بهزیستی اداره میشود اما کمکهای افراد خیر و نیکوکار در یاری رسانی به بهزیستی چشمگیر است.
مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی گفت: مردم نوعدوست ایران در کمک به افراد نیازمند پیشقدم هستند و حتی برخی از آنان از رفاه زندگی روزمره خود میزنند تا بتوانند دردهای کودکان بیسرپرست را التیام داده و این روحیه سرمایه ارزشمند معنوی و برگرفته از منش مولی امیرالمومنین(ع) است.
بابایی افزود: اگرچه بهترین مکان برای پرورش کودکان حضور در آغوش خانواده سالم است اما اگر والدین شرایط مناسب برای پذیرش فرزند را نداشته باشند باید از ظرفیت بستگان استفاده کرد و در غیر این صورت نیاز است که خانواده های بدون فرزند با قبول فرزند خواندگی مسئولیت تربیت کودکان را برعهده بگیرند و یا در نهایت کودکان در مراکز شبه خانواده نگهداری شوند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: نگهداری از کودکان بدسرپرست و بیسرپرست بخش از وظایف بهزیستی است و همه تلاش بر آن است که برای این مهم شرایط مطلوب مراقبت و پرورش در مکان مناسب مهیا باشد ،همچنین از نیروهای کاردان و و ماهر برای رشد و تربیت در شیرخوارگاه اراک استفاده شده است.
«زهرا امینی» افزود: شیرخوارگاه محل موقتی است تا کودکان بتوانند در شرایط مطلوب از سوی خانوادهها و یا بستگان پذیرش شوند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: عملیات اجرایی ساختمان شیرخوارگاه اراک سال ۸۹ آغاز شد و با کمک افراد خیر ساخت و ساز آن شتاب گرفت.
امینی افزود: این طرح خیرساز در سه طبقه با ۸۰ میلیارد ریال اعتبار و ظرفیت نگهداری ۴۰ کودک بیسرپرست و بدسرپرست راهاندازی شده است.
۶۵ هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده میکنند.
نظر شما