دکتر علیرضا دلیری روز چهارشنبه در حاشیه آئین اختتامیه رویداد ملی هفت گنج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه یکهزار و ۵۰۰ شرکت صنایع خلاق و ۱۵۰ شتاب دهنده در کشور فعالیت می کنند افزود: تغییر رویکرد کسب و کارها مورد تاکید است و شرکت ها و واحدهای فناورانه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
وی نگاه معاونت علمی و فناوری رییس جمهور را تغییر نگاه، رویه و رویکرد به کسب و کار، فضای فکری اساتید و دانشجویان اعلام کرد و از برگزاری استارت آپ بورس خبر داد و اظهار داشت: این استارت آپ برای نخستین مرتبه در کشور برگزار شد.
دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهور با بیان اینکه تلاش های زیادی برای برگزاری استارت آپ بورس انجام شده است، افزود: استقبال بسیار خوبی از این استارت آپ به عمل آمد.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۴۸ شرکت بورس در کشور فعال شده است.
دستیار ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به رویداد ملی همراه هفت گنج نیز اشاره کرد و گفت: این رویداد کمک بزرگی به بخش کشاورزی منطقه جنوب کرمان می کند.
وی به محوریت دانشگاه ها در برگزاری رویداد ملی همراه هفت گنج اشاره و تاکید کرد: اساتید با استفاده از سرعت رشد و فناوری باید زمینه ایجاد دانشگاه های کارآفرین را فراهم کنند.
نظر شما